Valaki tud Miskolc közelében állatorvost aki olcsón ivartalanít nőstény macskát?
nekem 14 ezer sok, mivel diák vagyok, a félretett zsebpénzemből fogom kifizetni, ami nem sok. két nőstény macskám van, 14 ezer ft-nál az már 28 ezer. ennyit nem bírok kifizetni. és nincsenek 6 kilósak a macskáim, még csak 7 hónaposak.
Első válaszoló, mégegyszer köszönöm, felhívtam, 12 ezerért csinálja. Eddig ez a legjobb ár, de még felhívom a tiszalúcit is, hátha...
teljesen jogos, hogy olcsóbban szeretnéd. És felelős állattartásra vall. Nagyon sokszor vannak ivartalanítási akciók, de valami miatt a főváros és környékére koncentrálódnak. A Zöld Zebra-féle ivartalanítási akcióban 7000 forint egy nősténymacska. Nekik szokott lenni vidéki nagyvárosokban, de most nincs.
Igen, a nőstényeknél komolyabb beavatkozás, de azért némely állatorvos kicsit elrugaszkodik a valóságtól
Lehet, hogy jobban megérné feljönnöd Pestre.
Értem.
Hát, a legjobbakat kívánom neked, hogy sikerüljön olcsót találni, és nagyon nagyra értékelendő, hogy ilyen felelősségteljes vagy az állataiddal.
második voltam
nem igazán tanácsos.
Sokkal érzékenyebbek a szövetek ilyenkor. Nagyobb kockázattal jár.
Azt is megteheted, hogy egy ideig fogamzásgátlót adsz neki(k). Van kifejezetten macskáknak gyártott. Kb 700 Ft.
De ez csak átmeneti megoldás legyen, mert hosszútávon már egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!