Ajánlanátok Budapesten, vagy az 50 kilométeres körzetében olyan állatorvost, aki első tüzelés előtt ivartalanít egy szukát?
www.vetlabor.hu
Nem kell itthagyni, viheted haza utána.
Budapest, III. kerület, Iszap utca, Dr. Bertalan Gábor.
1039. Budapest, Család utca 36/a, Dr. Varga József.
Szentendre, Bükkös Part, Dr. Kováts Zoltán.
Ivartalanításban abszolút megbízhatóak.
Ebben igaza van annak a válaszolónak, a nagyon kis kori ivartalanítás befolyásolja a későbbi vizelettartást, illetve (én legalábbis úgy tudom) valamennyire a növekedés mértékét is.
Amerikában azért ivartalanítanak 6 hetesen, mert Amerika x-szer nagyobb, mint Magyarország, így nem másfél millió, hanem tízmilliós nagyságrendű a kóbor kutya állomány. Akármennyivel is gazdagabbak, nem lehet ezresével az örökbefogadóknál felnőtt kölyökkutya ivartalanítását. A kényszer teszi ezt.
Nagyon helyes, hogy ivartalaníttatni szeretnéd :), de szerintem a 4-5 hónapos kor korai. Ráér 7-8 hónapos korában is, és ha ne adj isten mégis elkezdene tüzelni, akkor azalatt az egyetlen egy tüzelés alatt pedig meg tudod óvni a kanoktól, és utána mehet ivartalanításra. Ha becsusszanna a tüzelés (mert gondolom ettől tartasz), nem kell pánikba esni, semmi baj nem történik, ha utána lesz megműtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!