Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen fajta macska illene...

Milyen fajta macska illene hozzám?

Figyelt kérdés

Segítsetek! Milyen fajta macska illene hozzám. Elmondom néhány tulajdonságot:

- szeretem azokat a macskákat amiket lehet simogatni ölbevenni amikor csak akarja

- lány vagyok

- 12 éves vagyok

- városban lakom

- ezért szoba macska kéne

- rövidszőrű legyen

- fajtiszta legyen

Ui: bocsi a helyesírási hibákért

és kérek segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. febr. 7. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy fajtiszta legyen, és azt nem lehet csak úgy a fáról leakasztani... És az, hogy játsszon. Egy kiscica nem olyan, hogy akkor veszed ölbe mikor akarod,. és akkor játszol vele mikor akarsz. Nagyon neveletlenek tudnak lenni. Nálunk már levert egy órát, majdnem egy kis szobrot, a telefont meg folyton kihangosítja, meg kinyomja..
2010. febr. 8. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Vegyel sziamit. :)

Es miutan meguntad (mert budos, zajos, nemakkor akar jatszani, amikor te akarod, es dorombolni sem) ad nekem.

Pont egy sziamira vagyok, de mar igy is ipari menyisegu mentett macskam van, nemfogok venni csak azert hogy legyen. :)

2010. febr. 8. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:
A sziámis válaszoló vagyok. :) Egy jól tartott sziáminak semmilyen szaga nincsen, viszont tény, hogy zajos és öntörvényű...ja és szívesen kiharapdálja a kezedet, karodat...de amúgy imádnivaló dög mindegyik, nagyon ragaszkodik a gazdájához és bújós is, csak nem akkor, amikor a gazdi akarja...egyszerűen megőrülök értük... :)
2010. febr. 9. 07:06
 14/15 A kérdező kommentje:

lehet mégis csak a sziámi lesz nekem megelelő macska :)

nem rég születtek az egyik rokonunk sziámi macskájának cicái

és persze gyerek is van azon a helyen úgyhogy kézhez vannak szokva

köszi a válszokat

2010. febr. 9. 12:28
 15/15 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért : megfelelő
2010. febr. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!