Mi lehet ez? :/ (Bővebben lent')
Most a másik kismacska is ugyanezt csinálja.(nem eszik,nem iszik) De már a 3.kismacska is kezdi ugyan ezt produkálni.. szeme keresztbe nem eszik,nem iszik...
A 7 hónapos macskám is tegnap óta ugyan ezt csinálja... :/
Valami járvány van?? vagy mi lehet?? Ilyen még nem volt soha...Jah és már pár ismerősömmel beszéltem azoknak a macskájuk is ugyanígy haltak meg pár napja.. Már csak a másik kismacskám bírja(egy 3hónapos meg egy 7 hónapos)..Mi lehet ez?? valami járvány??? Segítsetek!!
És te ezt képes vagy végignézni, anélkül, hogy valahogy orvosi segítséghez juttatnád őket??
Voltál már olyan rosszul, hogy négykézláb csúsztál a telefonig, hogy tudd hívni a mentőket? Nem kívánom, hogy így járj, de szegény macskák nem tudnak magukon segíteni, te vagy felelős értük. Szenvednek, haldokolnak és nem kapnak segítséget. Te meg nézed. Gratulálok!
Mergezes.
Valaki veletlenul, vagy direkt kinthagyott valami mergezot. Es gondolom ezek mind kinti macskak voltak...
Lepcsőke, hat, ma is tanultam valami ujat. Eddig nem tudtam, hogy a macskanak kulon parvo virusa is van. :/
Kerdezo, ebben az esetben, irany az allatorvos. Talan meg van remeny...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!