Melyik a legjobb macskafajta egér ellen?
Nekem is egyszerű házi cicáim vannak, a két felnőtt, még télen a hóban is napi 1-2 egeret hazahoz, nyáron 5-6 is összejön.
Szerintem ha most azonnal kell az egérfogó, akkor nem érdemes sehol picit hagyatnod, nálam a kicsik, 1-1,5 éves korukig egyáltalán nem érdeklődtek az egerek után. Viszont menhelyen van egy csomó felnőtt, kidobott, többségében még ivartalanított is cicó, akik a legtöbb helyen szabadon mászkálhatnak és a környék egereit ott is összeszedik. Én a helyedben onnan fogadnék örökbe egyet, az tuti meg fogja majd az egérkéket.
A macska _fajtakat_ mar jo ideje nem egerek ellen tenyesztik, szoval nem szempont a perc/eger mutato a tenyesztesi celokban, tehat nincs olyan hogy valamelyik jobb lenne.
Szerezzel be egy igazi falusi macskat, valami falubol. Az oregek azt tartjak, minnel nagyobb a macska fule annal jobb egeresz lesz.
Nekem a Talon B vált be, piros színű búza vagy árpaszemek kis tálcában. pl. [link]
A ragacs meg az egérfogó nekem sem vált be.
Macska is megfogja, de csak ha hozzájuk fér.
Padláson az egerek elslisszolnak a kacatok között és alatt, nem mindet tudná megfogni, ezért a macska csak kiegészítőnek jó, hogy ne terjedjenek nagyon el.
Ez nem kérdés.
Mivel nem egérfogásra tenyésztik a macskákat,ezért ez nincs fajtára szabva.Egyébként,mint előttem is írták,az egyszerű házi macska a legjobb,nem a túltenyésztett faj macskák,mert azokkal sok baj van,és magasból szarnak az egerekre.
nekem 2 macskám van egy sziámi és egy egyszerű házi macska.
A sziámi észreveszi az egereket,de nem tesz ellen semmit,míg a házi macska megfogja amazokat.
Remélem érthetően fogalmaztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!