Szerintetek melyek a legjobb macska eledelek?
Elgondolkodtató amit írsz. :)
Nekem van egy 15 éves cicám és próbálok rá nagyon vigyázni, azért próbálom senior tápokkal etetni. És ezt is javasolták nekem, ezért próbálom magam ehhez tartani.
Nekem a doki azért javasolta a bárányost, mert az segít a bőr egészségét is megőrizni, valamint sokkal könnyebben emészthető az állatok számára, mint bármelyik másik ízesítés. Igaz, drágább is. Amit én még csinálok: testsújkilónként 1 csepp Béres csepp, vettem nekik 2 elég drága, de hihetetlen hatékony szert (amik embereknek is nagyon jók): Drags Imun és Vironal cseppek. Ezeket kapják a jó minőségű táp mellé, 17 éves cicám ma is hazahozott egy egeret. :) Nem olcsó egy idős állat egészségének fenntartása, de én spec úgy vagyok, hogy kötelességemnek érzem, és szerencsére van is miből ezt megfinanszírozni. És gratulálok a szép korhoz a te cicódnak is!
Pontosan melyik Acana táppal eteted az idős cicádat? Végül is olyan szempontból gazdaságos is lenne hogy a fiatalabb cicáim is kaphatnának belőle. :)Gratulálok a 17 éves cicádhoz. :)Én is szeretném megadni az enyémnek azt ami a lehető legjobb neki. Köszönöm a segítséged! :)
Cicának én a Wild Praire változatot adom, ami kicsiknek is jó, ha úgy van. Igaz, ez nem bárányos, de macska formájában nincs bárányos. Egyébként baromi jó táp, én maximálisan meg vagyok elégedve, mind a picijeim, mind a felnőttek, mind a két veterán tök jó állapotban van, plusz amit mondtam, cseppeket kapják. A kutyusnak adom a bárány-almást, mondanom sem kell, két pofára tömi ő is. Amúgy nekem kutyák és macskák esetén is még jutalomfalatként is bevált, kutyit ezzel vittem kutyasuliba, mindent megcsinált érte :D
Annyi, hogy én vettem légmentesen zárható dobozokat, amikbe felbontás után átöntöm, mert ha sokat levegőztettem, akkor azt vettem észre, hogy nem akkora kedvvel ették. Persze akkor sem hagytak egy falatot sem a másiknak, de úgy vagyok vele, hogy ha így ízlik nekik, akkor így kapják. :)
Köszönöm szépen! :) Kifogom próbálni. :)
Igen, a száraz tápokat is érdemes lezárni rendesen, nálunk egyszer sikerült is megromlania egy adagnak mert nem zárt elég jól a tároló dobozka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!