Szeretnék egy fajtiszta cicát, viszont hagynám hogy kedvére járkáljon ki/be a lakásból/ba. Szerintetek egy brit rövidszőrűnél/ragdoll cicánál meg lehet ezt csinálni?
Természetesen meg lehet csinálni,viszont nagyon figyelj rá,hogy ne legyen goromba,mert rendesen meg tudja keseriteni az életedet.Tapasztalatból mondom!!!!!!!
Válassz kedves,szelid kisállatot mert tényleg megnyugtató a közelségük.(-:
Üdv!
Remek választás a brit cica! Imádni való természete van, de a fésüléshez szoktasd hozzá időben! Nekem is volt ilyen cicám, kertes házba költöztünk és már éve itt lakunk, de tegnap hajnalban elütötték! Én nagyon nehezen dolgozom fel, nem azért mert drága vagy mert sokat költöttem rá! Azért sírok utána, mert igazi társam volt, előtte egyik macskám sem volt ilyen ragaszkodó! Minden nap kikísért a buszhoz (ami telibe a házunk előtt van, várt az ajtóban és minden este velem aludt! Ha beteg voltam virrasztott mellettem kitartóan dorombolt még meg nem gyógyultam! Egyszer elmentem nyaralni és amikor anyum hívott majdhogynem kivette a telefont a kezéből csak hogy halhassa a hangom!
Na az britem ilyen barát volt!! Kívánom neked, hogy minél tovább legyetek együtt, nekünk csak 4 év járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!