Van valakinek abban tapasztalata / véleménye, hogy Ragdoll felnőtt cicák hogy viselik ha új gazdához kerülnek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 11:14
1/5 anonim válasza:
szia 1. Wikipédia 2. én véleményem amikor hozzám került FELNŐTTKÉNT!:félt bebújt egy sarokba de ez nem ezen múlik! hanem a személyiségén!
2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, nekem kellene a két cicám örökbe adni, de nem bírom elengedni őket! Pedig nem lesz más választásom.....
2014. nov. 28. 23:04
3/5 anonim válasza:
Minden macskát, nem csak a ragdollt, de az egyszerű házi macskát is megviseli egy környezetváltozás, emberek változása. Pont ezért szokták azt is javasolni, hogy ha valaki elmegy nyaralni, inkább valaki jöjjön a cicát a megszokott helyére etetni, ne vigyék idegen helyre, ha nem muszály.
Ha valóban nincs más választásod, akkor nem tehetsz semmit. Eleinte biztosan tartani fog mindentől, még ha emberközpontú cica, akkor is zavarni fogja az idegen hely, szagok, hangok, mozgás. Amit tehetsz, hogy megpróbálod elintézni, hogy közösen kerüljenek egy házba, vigyél nekik minél több otthoni cuccot, takarójukat, kaparófa, tálka, hogy legyenen ismerős dolgok is, úgy valamivel könnyebben viselik majd talán.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon köszönöm! Még küzdök értük, de a lakás tulajdonosa merev e tekintetben. A szivem szakad meg!
2014. nov. 29. 20:02
5/5 anonim válasza:
Sajnos rosszul viselik. A miénk már attól is depis lett, hogy egyszer elvittük magunkkal egy ismerős házába, amit mi őriztünk, míg nyaralt. Két napig nem akart enni, nem aludt, nem ment alomra, csak ült egy sarokban és riadtan pislogott, vagy engem követett. A vége az lett, hogy hamarabb hazavittük, mint terveztük, mert féltem, hogy megbetegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!