A macskáknál mi idézi elő a dorombolást?
Figyelt kérdés
2007. okt. 26. 18:59
1/5 anonim válasza:
Az ,hogy azt a haszontalan állatot össze vissza vakarod,öleled,símítod,az meg unja és dorombol ,hogy haggyad már abba. Csak este dorombol,mert akkor nem nyávog,mert nem akar zajt csapni. Ennyi! Ne baszogassátok szegény állatot!
2/5 anonim válasza:
hát te nagyon intelligens vagy elottem hozzászolo.gratulálok. a kérdezo nem hinném,hogy a kérdésével baszogatja az állatot.hulye!!!
Ha megfigyeled akkor a cicák leginkább akkor dorombolnak amikor megsimogatod oket,megeteted oket.Tehát ok így fejezik ki a koszonetuket,szeretetuket.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
szerintem akkor dorombol a cica mikor elégedett valamivel és boldog! ja télleg ez nagyon hülye válasz volt az előtti!!
5/5 anonim válasza:
Szerintem is dilis volt az első hozzászóló! Igazuk van at többieknek, akkor dorombol, ha megsimogatod, enni adsz neki, játszol vele. De azt még nem udják, hoy "honnan" dorombol. Találgatnak, h a hangszálait rezgetje, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!