Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan fogyasszam le elhízott...

Hogyan fogyasszam le elhízott macskámat?

Figyelt kérdés

Szegényem már nagyon kövér, több mint 8 kiló! Lóg a hasa, a horpasza sem látszik. 2 éves Ivartalan kandúr. A neve Bogyó.

Ivartalanítás után kezdett hízni, de akkor diétára fogtam és szépen visszafogyott.

Aztán befogadtam egy kiscicát. Ő meg alig eszik, nagyon kis vékony, mindig kell lennie elötte kajának, különben elfogy. Így nem tudom diétáztatni Bogyót, mert mindig megeszi a kiscica kajáját. De a kiscicát meg nyilván nem akaprom koplaltatni.

Ilyen körülményekkel mit tehetek hogy lefogyjon?

Esetleg van olyan eledel, amitől nem hízik a cica, és a kicsi is jóllakik vele? Az ára nem számít! Bármit megfizetek a cicám egészségéért! Csak tudnám mit...

2010. jan. 28. 19:55
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Megnéztem, sok féle van ebből a tápból, van amelyik komondottan elhízás kezelésére való.

[link]

Bár ezen a linken csak kis kiszerelésben van, úgy több mint 3000 kiója (na ez már tényleg horror, de még ezt is megvenném neki), de biztos be lehet valahol szerezni 10 kilósban is.

2010. jan. 28. 20:39
 22/30 anonim ***** válasza:

már mindent leírtak az előttem szólok. Alacsony kalória tartalmú táp. Most csak azért írok mert akkorát röhögtem

1. én is úgy olvastam, hogyan fogyasszam el. Már kezdtem dühöngeni

2. 20.21 es beírásán a dobozoson is jót röhögtem. A dagadt Bogyó már nem fér be. Valahogy beugrott egy kép, hogy megpróbálja :-)))

Sok sikert Bogyó cica lefogyasztásához.

2010. jan. 28. 20:43
 23/30 A kérdező kommentje:
Csak annyi a bibi, hogy a kartondoboz nem jó, mert a "dagadt Bogyó" imád kartont enni... de majd beszerzek valami megehetetlen dobozt. :)
2010. jan. 28. 20:46
 24/30 A kérdező kommentje:

Egyébként itt van róluk pár kép ha valakit érdekel. :)

Bogyó és Kiscica közti különbség:

[link]

DagadtBogyó dagadt hasa:

[link]

Dagadt Bogyó dagadt feje:

[link]

Kiscica:

[link]

2010. jan. 28. 21:24
 25/30 anonim ***** válasza:
Ó, no igen, ráfér egy kis fogyókúra!
2010. jan. 28. 21:39
 26/30 anonim ***** válasza:
Tündériek, sok örömöd lehet bennük!
2010. jan. 28. 23:25
 27/30 anonim ***** válasza:

(20.43 vagyok, ismét)

megnéztem a fotókat húúú....izé:-)

Na figyelj! Látom, hogy azért nagyon szereted az Bogyókát.

És ez tetszik.Ha elküldöd az emailcímedet küldök neked erről egy cikket. Itt van az asztalomon egy könyv és hat oldal foglalkozik a témával.(beszkennelem)

Egy valamit kiemelek. Azt írja, hogy a macskáknál az elhízás 99%-ban az étkezésre vezethető vissza, de az 1°% lehet a belső elválasztású mirigyek rendellenes működése. Cushing kór.

2010. jan. 29. 08:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Csak a vékony macska is felnőtt, így a "doboz kis lyukkal" megoldás nem annyira kivitelezhető. Lehet érdemes lenne venned egy olyan macskabejárót,ami csak akkor nyílik ha a kismacska megy be(mágneses nyakörvvel van talán megoldva). Így a kicsi egész nap ehetne a lakás egy elzárt helyiségébe be-bejárva. Mi sajnos még nem találtunk megoldást, mert albérletben nem engedik az ajtó "átépítését"
2010. jan. 29. 16:49
 29/30 A kérdező kommentje:

A kiscica is majdenm felnőtt már, 9 hónapos. Csak ennyire kicsi. :)

Én is albérletben lakom, úgyhohy nem szerelek ajtót.

Ma körbenéztem pár helyen, de még nem találtam megfelelő dobozt... Talán csináltatok egyett.

2010. jan. 30. 21:13
 30/30 anonim ***** válasza:
A trovetes válaszoló valamit nagyon elnézett vagy szuper olcsón szerezte meg a tápot, mert 10 kiló abból 18 ezer...
2011. júl. 16. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!