Hogyan fogyasszam le elhízott macskámat?
Szegényem már nagyon kövér, több mint 8 kiló! Lóg a hasa, a horpasza sem látszik. 2 éves Ivartalan kandúr. A neve Bogyó.
Ivartalanítás után kezdett hízni, de akkor diétára fogtam és szépen visszafogyott.
Aztán befogadtam egy kiscicát. Ő meg alig eszik, nagyon kis vékony, mindig kell lennie elötte kajának, különben elfogy. Így nem tudom diétáztatni Bogyót, mert mindig megeszi a kiscica kajáját. De a kiscicát meg nyilván nem akaprom koplaltatni.
Ilyen körülményekkel mit tehetek hogy lefogyjon?
Esetleg van olyan eledel, amitől nem hízik a cica, és a kicsi is jóllakik vele? Az ára nem számít! Bármit megfizetek a cicám egészségéért! Csak tudnám mit...
Ez nagyon jó ötlet. :)
5,4 kg külnbség van a két macsi között, úgyhogy ez egész egyszerűen megoldható. :)
Az utolsó válaszolónak a dobozos jó ötlet..:)
Egyébként kértél már segítséget állatorvostól?Valszeg.ő jobban tudja ezt.
20:01-es voltam
Egy jó nagy doboz(pl: tv)egy kis lyukat vágj és legbelülre tedd a tápot/tálat,hogy Bogyó cicád ne tudja "kikaparni"
20.01-es voltam megint..
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Csak találtunk megoldást. :)
Már sok kérdést feltettem itt a cicákkal kapcsolatban, de igazán hasznos válaszokat most kaptam elöször!
Tényleg nagyon köszönöm az ötleteket! :)
Naaa, mi bajod van a kínaiakkal? :D
Nekem ennyire nem dagi a macskám, 4 kg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!