Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ivartalanított (nőstény)...

Ivartalanított (nőstény) macsakának mik lehetnek a bajai?

Figyelt kérdés

Ma lett kiívartalanítva a macskám!!!Az eddigi bajai:hányt(de azt mondták hogy fog)mintha nem hallana akár hogy ciccegek neki nem figyel,vérzett az orra(pedig ezt nem mondta az állatorvos,sokfélét mondott de ezt NEM)nyitott szemmel alszik,és tök nincs jol de már mindent szeretne csinálni fel

akart ugrani az ágyra majdnem sikerült de vissza esett még szerencse hogy elkaptam ez normális szegénykémet nagyon sajnálom!!:'(:'(:'( olyan gyenge mintha csak egy bábu lett volna!!!

2010. jan. 27. 12:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ilyen , hát még most műtötték meg. Azt is mondták nem, hogy egy jó ideig kába marad? Kisebb gondja nagyobb, mint a ciccegésre figyelés. Vigyázz rá, ha kitisztul az altatás belőle, akkor kész, olyan lesz mint új korában.
2010. jan. 27. 12:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy napig kómásak szoktak lenni. Csak akkor van gond, ha holnapra sem szedi össze magát. Orrvérzésről viszont még nem hallottam, nem ártana felhívni az orvost.
2010. jan. 27. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:

ez még az altatás hatása. joban járnátok mindketten ha bele tudnád tenni egy nagyobb dobozba, mert még vissza-vissza fog aludni, és nehogy leessen valahonnan, még véletlen megüti magát, plusz ugye a hasa is felszakadhat.

lehet hogy nyávikol hogy engedd ki de jobb neki. ne csukd rá a tetejét, nézz rá sűrűn. esetleg ha tudsz maradj mellette, beszélj hozzá, simogasd hogy biztonságban érezze magát.

2010. jan. 27. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
egy dobozba kellene tartani had pihenjen.
2010. jan. 27. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:

az enyém ivartalanítás után 2 napig tiszta kóma volt, az altatásmiatt feküdt nyitott szemmel, sőt még szegényem ki is hült, ugyhogy melegvizes palackokat raktunk mellé... ne aggódj, jobban lesz , de az orrvérzés miatt szerintem felhívhatnád az állatorvost

sok szerencsét : REBY :D

2010. jan. 27. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a varratokkal vigyázz, az enyémnek elkezdett vérezni (a doki mondta hogy az nem gáz, de ne mocorogjon nagyon mert felszakadhat neki, és akkor az nagyon gáz!!!!!!!) ja és a lépcsővel is vigyázz, az enyém azon is legurult (majdnem szívrohamot kaptam :S)
2010. jan. 27. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
12:51 vagyok. Hogy áll a cicc?
2010. jan. 27. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen normális tünetek. Az én cicámnak is ezek voltak az orrvérzést leszámítva.

Az állatok az altatótól nyitott szemmel alszanak, a doki tesz egy átlátszó zselét a szemére, hogy ki ne száradjon.

Ne aggódj, ez az időszak szörnyű, de pár nap múlva már újra a régi lesz. Az enyém is elkezdett mászkálni, ugyanúgy fel akart ugrani az ágyra, de nem sikerült neki. Feltettük, akkor a közepére gömbölyödött és aludt reggelig.

Próbáld inkább a kosárkájába vagy fekhelyére tenni, esetleg az ágyra, de mindig legyél mellette, mert leeshet. Érdemes egy törülközőt vagy rongyot alá tenni, ilyenkor sokszor bepisilnek.

Mihamarabbi gyógyulást neki!

2010. jan. 27. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek normális tünetek, ne aggódj. Viszont a nőstény cicának, kell 2-3 nap hogy felgyógyuljon. Én decemberben ivartalaníttattam egy péntek est, hétfőre volt olyan mint ha mi se történt volna.

Azt osztom hogy az orrvérzés nem szokványos tünet...

2010. jan. 27. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét lány cicám másnapra már jól volt.
2010. jan. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!