Kis cica miért nem iszik, kakil és miért akar minél eldugottabb sötét szűkös helyre bemenni?
1 napja van nálunk, talált cica, kislány, nehezen evett, inni nem akar egyáltalán, vizet próbáltam.
Kakilni sem kakilt mióta itt van, és csak egyszer pisilt az alomba, és csináltam neki kényelmes meleg ágyat, alszik is benne, de ha lerakom a földre megy és keres kis helyeket ahova bebújhat és ott pihen...ágy mögött, radiátor alatt (ami még hideg is), ha kicsalogatom és magamra fektetem úgy marad, akkor meg minek neki ezek a koszos hideg sötét helyek?
kösznöm szépen ,most azt próbáltam ki hogy a száraz tápra öntöttem vizet amitől puha is lett ,megette :)
azt is próbáltam hogy a vizbe kis tejet öntöttem de úgy sem kellet neki, vagyis bele szagolt de vissza húzta a fejét amint nedves lett a nózija :S és utána nem is próbálkozott vele, nem tudja hogy kell inni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!