Kis cica miért nem iszik, kakil és miért akar minél eldugottabb sötét szűkös helyre bemenni?
1 napja van nálunk, talált cica, kislány, nehezen evett, inni nem akar egyáltalán, vizet próbáltam.
Kakilni sem kakilt mióta itt van, és csak egyszer pisilt az alomba, és csináltam neki kényelmes meleg ágyat, alszik is benne, de ha lerakom a földre megy és keres kis helyeket ahova bebújhat és ott pihen...ágy mögött, radiátor alatt (ami még hideg is), ha kicsalogatom és magamra fektetem úgy marad, akkor meg minek neki ezek a koszos hideg sötét helyek?
Ha amúgy játszik, beszélget és nem kedvtelen, akkor nem valószínű, hogy beteg lenne. Fél szegény, biztonságos helyet keres.
A legutóbbi macskánkat kicsinek hoztuk el, eü garanciával, tenyésztőtől, teljesen hibátlanul, de szegénykém úgy megrémült, hogy valamivel több, mint egy napig nem evett, nem ivott, nem pisilt, nem kakált. Pedig mászkált is, játszogatott is, de ugyanakkor sokszor elbújt. Aztán szépen megnyugodott és teljesen normálisan kezdett viselkedni. Pedig ennek a macskámnak csak megszületni volt nehéz, jól szocializált, szerető, biztonságos környezetben volt, mégis így megrémült az újdonságtól.
A tiétek meg ki tudja miket tapasztalt. Nyilván nem lehet a végtelenségig várni, miközben éhezik, de 1-2 nap nem szokatlan. Ha amúgy is kedvtelen lenne, az már több gyanakodásra adna okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!