Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Na szóval kb 50 nm lakásba...

Roxika2121 kérdése:

Na szóval kb 50 nm lakásba élek a párommal és hála istenek jön a baba is már csak hogy 4 macska is velünk él én meg borzasztóan féltem a babát mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 18:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

A macskák addig nem fogják bántani, amíg kicsi... Nem bántanak senkit ok nélkül, ha nagyobb lesz a gyerek akkor arra vigyázz, hogy ne húzogassa meg a farkukat meg üsse meg őket. De nyilván erre is meg kell tanítani a gyereket, mint sok más dologra. Nem kell megijedned, a gyerek és a macskák nem összeegyezhetetlen dolgok.

Ja és a jó oldalát is nézheted, mert az állatok jelenléte segít a gyerekek fejlődéseben, tanulásában, szocializálódásában.

2014. okt. 6. 21:01
 22/25 A kérdező kommentje:
abszolút nem a pakolásról van szó de mint minden anya én is féltem a gyermekem és lehet rám fújni ezért de nekem akkor is a baba a legfontosabb és nem hinném hogy 50 nm es lakásba elférne 4 macska meg a baba egyébként is próbája már ki innen valaki hogy mivel jár macska szőr stb és aztán elítélni
2014. okt. 6. 21:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a gyereknek a macskaszőrtől. Ne fogdossa a macskakakát, ti meg miután almot cseréltetek, mossatok alaposan kezet, vagy fertőtlenítsetek, ha úgy tetszik. Gyerekek milliói nőttek fel macskás családban, macskaszőrösen, porosan, mezítláb, stb, és mégis túlélték, egy sem vakult meg egy szál macskaszőrtől.
2014. okt. 7. 08:20
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,azt hiszed itt senki nem tart macskát?Én 9 ciccel élek és tisztaság van.az más kérdés,hogy ha kicsinek találod a lakást akkor babát mért vállalsz?Számomra te az a tipikus elsőbabás vagy aki egy burokba akarja tartani a gyerekét és úton útfélen hangoztatod,hogy kismama vagy,ez egy állapot,nem betegség...Lehetetlen nincs csak tehetetlen..
2014. okt. 7. 18:45
 25/25 Maxitabi ***** válasza:

A cicákat is nevelni kell. És alap, hogy nem hagyjuk egyedül semmilyen állattal a babát/gyereket. Körültekintően nem lesz baj,Te pedig ne izgulj feleslegesen előre.A szőr meg eddig is volt, eddig is együtt éltél a pároddal, elfogadtad a cicáit is.(vagyis ezek szerint nem- és ez baj)

És teljesen egyetértek a 16-18-as válaszolóval!!!

Ajánlanám ezt is:

https://www.youtube.com/watch?v=DGtpTEskboI

2014. okt. 7. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!