Na szóval kb 50 nm lakásba élek a párommal és hála istenek jön a baba is már csak hogy 4 macska is velünk él én meg borzasztóan féltem a babát mit tegyek?
Megjegyzem, mint olyan ferfi, akinek a felesege hamarosan szul, es macskank is van, lazan fejreallok a "kicsi babamat" mondatresztol.
Termeszetes, hogy nagyon kell vigyazni a gyerekre, de az a gyerek pont annyira a parode is, mint a tiede.
Ha nem hiszed, hogy a parod kepes felelosegteljesen, es a dolgokat atgondoltan donteni hogy a negy macskat a gyereke mellett meri hagyni, akkor szerintem csomagolj, es koltozz el.
Vagy bizz abban, hogy a gyereked apja nem egy ertelmi fogyatekos, es raadasul pont annyira szereti es aggodik a leendo baba egesszege es minden irant, mint te.
Akkor csomagolj.
Most azt csinalod, hogy a babara hivatkozva probalod meg megvaltoztatni a parodat.
Ezt a legtobb ferfi egeszen nehezen viseli.
Van amelyik megtorik, es "igen mama, ugyvan mama" tipusu penzkeresso geppe valik, de jelentos resze nem valtozik meg, mi tobb, vegul othagyja azt, aki meg akarja valtoztatni.
Es akkor lehet szidni.
Jo tanacs. Probalj meg bizni abban a ferfiban, akinek gyereket valaltal.
istenem....neked az kell,hogy a párod paterolja el az összes macskát..Párod helyesen cselekszik hisz felelős a macskákért,ahogy te is az lennél.Elég sok ember szül gyereket,úgy hogy macskája van..Nem tigrissel éltek..
Egy kapcsolatban úgy fogadjuk el a párunkat ahogy van,ha te pakolni akarsz hát tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!