Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Na szóval kb 50 nm lakásba...

Roxika2121 kérdése:

Na szóval kb 50 nm lakásba élek a párommal és hála istenek jön a baba is már csak hogy 4 macska is velünk él én meg borzasztóan féltem a babát mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 18:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
oké hát köszönöm szépen azért még a félelmeim nem multak el :( nagyon féltem a kicsi babámat
2014. okt. 5. 21:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mitől félted? Ha kifejted, talán tudunk segíteni :)
2014. okt. 5. 21:56
 13/25 A kérdező kommentje:
na szóval sose lehet tudni 1 percre nem figyelek és ott lehet a baj a macska azért karmol meg harap is iletve az almos táljuk bent van igy macska elvégzi a dolgát jol szét veri a lábával majd kijön mivan ha a fiam meg pont ott mászik tiszta bacilus meg fertözés
2014. okt. 5. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt az almot gyakran kell takarítani, így kevesebb az esélye, hogy bármit is "szétszórjanak". Másrészt, ha normális minőségű tápot kapnak, akkor még kisebb az esélye, ráadásul elássák. Azért a normálisan szocializált macskák (és a bentiek többsége azért ilyen) nem fognak hirtelen rátámadni, nem nézik "prédának". A macskák inkább elkerülők, szóval megpróbálnak elbújni és csak legvégső esetben támadnak ennyire agresszívan, mint amit leírtál. Rengeteg macska él kisbabával, minden probléma nélkül, szóval nyugi :)
2014. okt. 5. 22:20
 15/25 A kérdező kommentje:
hát jó majd meg lásuk :(
2014. okt. 5. 22:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzem, mint olyan ferfi, akinek a felesege hamarosan szul, es macskank is van, lazan fejreallok a "kicsi babamat" mondatresztol.

Termeszetes, hogy nagyon kell vigyazni a gyerekre, de az a gyerek pont annyira a parode is, mint a tiede.

Ha nem hiszed, hogy a parod kepes felelosegteljesen, es a dolgokat atgondoltan donteni hogy a negy macskat a gyereke mellett meri hagyni, akkor szerintem csomagolj, es koltozz el.

Vagy bizz abban, hogy a gyereked apja nem egy ertelmi fogyatekos, es raadasul pont annyira szereti es aggodik a leendo baba egesszege es minden irant, mint te.

2014. okt. 5. 22:41
 17/25 A kérdező kommentje:
az a probléma hogy neki semmilyen meg oldás nem jó mivel a lakás kicsi és az állatoknak meg kell a mozgás összintén nem tudom mitévő legyek már a csomagolás is eszembe jutott
2014. okt. 5. 23:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csomagolj.

Most azt csinalod, hogy a babara hivatkozva probalod meg megvaltoztatni a parodat.

Ezt a legtobb ferfi egeszen nehezen viseli.

Van amelyik megtorik, es "igen mama, ugyvan mama" tipusu penzkeresso geppe valik, de jelentos resze nem valtozik meg, mi tobb, vegul othagyja azt, aki meg akarja valtoztatni.

Es akkor lehet szidni.

Jo tanacs. Probalj meg bizni abban a ferfiban, akinek gyereket valaltal.

2014. okt. 5. 23:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban a cicák a gondok, itt az én történetem: Világ életemben macskás voltam. Persze szeretem a kutyákat, van is két kutyusunk, de a macskák állnak közelebb hozzám, mint faj. Párom nem szerette őket, ő nagyon kutyás volt, ráadásul allergiás is a macskákra. Egyszer egy séta közben az erdőben a kutyusunk (akkor még csak egy volt) valamire felfigyelt. Egy zacskóba kb 2-3 napos, csukott szemű kicsi cicákat dobtak ki. Azonnal hazavittük őket, felmelegítgettük, telefonáltunk az állatorvosunknak, ő vállalta is a vizsgálatukat, de sajnos, mire odaértünk a 4 cicából 2n már nem lehetett segíteni. Ezt követően pár napon belül még egy elpusztult. Nem is ismertük őket, mégis borzalmas volt az egész, én sírtam, páromon is látszott, hogy mennyire megviselte. Aztán mire az utolsó kis túlélő 4 hónapos lett, megnyugodhattunk, hogy ő már életben marad. Ekkor döntöttünk úgy, hogy szeretnénk ember babát is, nem csak cicát. Igaz, nálunk a lakás nagyobb (130 nm) de a kutya és a cica is benti volt. Miközben terhes voltam, találtunk még 3 cicát ( egymástól függetlenül, de mindegyik kölyök volt), és egy kidobott kutyust is hozzánk fújt a szél. Mondtam páromnak, hogy nagyon szeretem mindegyikőjüket, de a baba mellett lehet, hogy ennyi állat már sok lesz, mi lenne, ha anyukámékhoz levinnénk némelyiket. Párom, aki 1,5 éve még gyűlölte a macskákat, azt mondta, előbb próbáljuk meg, hogy így működik-e. Ha nem, még mindig levihetjük anyuékhoz őket. Hát megpróbáltuk. Megérkezett hozzánk kicsi Lili, a cicák, kölyök létükre észre sem vették az új családtagot. Szerintem a baba illata sem tetszik nekik, mert maguk húztak határt a babaszoba küszöbénél, nem is kellett rájuk szólni. Azóta Lili 14 hónapos, már totyis, az egyik cica az ő legjobb barátja, ott alszik, ahol Lili játszik, mindig odabújik Lilihez, egyikőjüknek sem volt egy rossz mozdulata sem. A kutyák és a macskák is szerintem tudják, hogy ő még pici, csak nagyon óvatosan szabad bármit csinálni vele, így bátran oda merem engedni melléjük a babát is. A kosztól, baciktól meg nem kell annyira félteni, próbáld meg minél tovább szoptatni, meglátod, olyan immunrendszere lesz, hogy azt semmi nem győzi le, meg egyébként sem kell egy babának domesztosztengerben felnőnie. Nyilván nam is a mocsokban, de mire oda értek, hogy mászni fog, addigra megerősödik annyira a kicsi szervezete, hogy nem kap tüdőgyulladást egy enyhe nyári szellőtől. Persze nagyon fontos az ia, hogy a féregtelenítésre, az oltásokramost extrán odafigyeljetek, tiszta legyen az alom és társai, de nálunk nem volt tényleg semmi gond Lili megszületése óta. Remélem, nálatok is tényleg "csak" ez a probléma, sikerül leküzdenetek és boldog család lesztek. :)
2014. okt. 6. 08:09
 20/25 anonim ***** válasza:
94%

istenem....neked az kell,hogy a párod paterolja el az összes macskát..Párod helyesen cselekszik hisz felelős a macskákért,ahogy te is az lennél.Elég sok ember szül gyereket,úgy hogy macskája van..Nem tigrissel éltek..

Egy kapcsolatban úgy fogadjuk el a párunkat ahogy van,ha te pakolni akarsz hát tedd.

2014. okt. 6. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!