Szaporítónak vagy tenyésztőnek néz ki?
tudom olx de sok törzskönyves cica van olx en én kutyás vagyok ez más mint a kutya?
Mivel OLX, ezért szaporítók mind! Meg se kell nyitni a linket egy tenyésztő nem árul a neten se macskát se kutyát!
Nem más mint a kutya, ugyanolyan mocskos szaporítók, mint a kutyások... :(
Ugyan nem vagyok otthon a fajtatiszta macskákban, nekem mindig csak mentettjeim voltak/vannak, de még azok is nagyobb orvosi ellátásban részesülnek.
Nálam egy tenyész macskánál (én a mentettjeimet is szoktam szűretni) alap lenne, hogy legalább egy Felv/Fiv szűrésen átessenek a szülők.
Engem mindenképpen érdekelne a kennel név, ragazkodnék hozzá, hogy utána tudjak nézni az ősöknek. Én egyiket sem venném meg ezek közül a macskák közül.
A másodiknak és a harmadiknak semmi köz a brithez.
Első és negyedik ugyan az a hirdető... Én nem vennék tőle macskát, ha ad törzskönyvet, ha nem. Egyrészt nálam a tenyésztés nem ott kezdődik, hogy az olx-re felrak pár ócska fotót és 35-55-ért árulja a kölyköket (amennyiből valóban igényes helyről nem jön ki macska). A másik: szállítást vállal? Mindegy, hová megy a kölyök, kihez? Vagy miután kivette a kölyköt a kocsiból és mielőtt megkapna a pénz, az alatt a két perc alatt dönti el, megfelelő helyre kerül el? Az ilyen számomra nem tenyésztő és a macskák sem olyan külleműek, hogy ne tudnék szebb mentettet mutatni.
Egyébként ugyan az a helyzet, mint a kutyákkal...ugyan azok a trükkök. Ha szürke, akkor "brit", ha hosszúszőrű, akkor "perzsa", stb...és máris dobják érte a népek a harmicezreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!