Mit írjak a tenyésztőnek?
mit írhatnál? ne bonyolítsd a dolgot...légy egyenes:
Kedves tenyésztő!
Szeretnék egy kiskutyát tőled.
Válaszodat várom.
De ha arra gondolsz, hogy már elkérted a kutyát, csak dumálni akarsz vele, hát...szerintem ne, mert biztos lenne más dolga is
Első, te se nagyon láttál még tenyésztőt, ugye? :)
Ha már van konkrét alomterv, kérdezhetsz arról (mik a céljai a párosítással, milyen eredményei vannak a kannak/szukának/eddigi leszármazottaiknak, milyen természetűek), ha van még bármilyen kérdésed a fajtáról, tartásáról, azt is tedd fel nyugodtan, hülye kérdés nincs, és minél többet kérdezel, annál jobban megismerheted a tenyésztőt és ő is téged. Kérdezz a szűrésekről (yorkiéknál mondjuk asszem semmi nem kötelező, de lelkiismeretes tenyésztő legalább patellára szűret) a szuka/kan/felmenőik/leszármazottaik általános egészségi állapotáról... úgy általánosságban kérdezz meg nyugodtan mindent és bármit, ami eszedbe jut, baj nem lehet belőle :)
1. vagyok
:P igaz nem láttam, mert az én kutyám keverék, és azt is ajándékba kaptuk :P
De én szeretem! amúgy is minek láttak?
Nem a telefonról beszélek, hanem a mailról! Már ne haragudjon meg senki, de nem az volt a kérdés, hogy épp mind beszéljek a tenyésztővel...majd akkor beszélünk telefonon, ha már majd megyünk a Kicsiért! Az érdekelt, TI MIT ÍRNÁTOK NEKI? MIKET KÉRDEZNÉTEK?
A normális válaszolóknak köszönöm :)
miért akkora baj, ha a kérdező emailben szeretne érdeklődni?
én külföldi tenyésztőnek írtam, nyilván nem hívtam fel. nekem amúgy is egyszerűbb, mint telefonálni, mert jobban össze tudom szedni a gondolataimat. a személyes találkozás majd úgyis kiváltja a telefont.
kérdezd azt, ami érdekel, de komolyan. én rákérdeztem a kutyáira, az alomra, hogy mivel etet, mit gondol erről-arról... nagyon kedvesen válaszolt, általában örülnek, hogy érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!