Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki ingyen macskariasztót...

Valaki ingyen macskariasztót nem tud adni nekem?

Figyelt kérdés
Az apám azt mondta ha még egy macskát meglát az udvarunkon akkor megmérgezi. Mondjuk elég idegesítő, hogy mindennap nekem kell sepernem a macskaszart a járdáról.
2010. jan. 21. 19:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

22:11: ez egy jo kerdes. Enszerintem a folyamatos sikertelensege az eletben, esetleg a rossz gyermekkori hatasok miatt. De tenyleg erdekes kerdes.

+ Lelohetem azokat a gepkocsivezetoket, akik az en beszivott levegombe egetik azt a sok karos anyagot? Vagy csak megmergezni szabad oket?

2010. jan. 23. 01:18
 32/40 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van háziállata az úgy tartsa, hogy senkit ne zavarjon. Nem tudom tényleg mit szólnátok ha a szomszédotoknak lenne vagy 10 macskája és mind nálatok szarna a kerti homokozóba a kisgyerek meg ott játszana a szar között. Zárják be a házba a macskákat.
2010. jan. 23. 15:37
 33/40 anonim ***** válasza:

Azert, kedves kerdezo, jelenleg ugy all a dolog, azt gondolhatjak a sajt lustasagod (nem akarsz macskaszart takaritani) az apadra haritod - mert megmergezi oket) Egyebbkent meg, oldjuk meg ingyen hogy neked ne kelljen takaritani.

Mas: a kotelre kikotozott papirfecnik kifeszitest probaltad mar? (Keritesre, ahol bemennek) Vagy az elcsunyitja a kertet? (Akkor esetleg szep szines papir-szelforgok? (muanyagok?) Nalam mukodtek.

2010. jan. 24. 13:09
 34/40 A kérdező kommentje:

Kérdés megoldva az összes macska líkvidálva! XD XD

Ha valakinek nem tetszik jöjön ide az is likvidálva lesz! Az apa!! XD XD

2010. jan. 29. 15:52
 35/40 anonim ***** válasza:
Jo, hova?
2010. jan. 31. 13:34
 36/40 A kérdező kommentje:
Az Isten faszára.
2010. jan. 31. 14:16
 37/40 anonim ***** válasza:
Jah, ott azt es akkor likvidalalsz, amit es amikor akarsz, nyuszifiu.
2010. jan. 31. 21:48
 38/40 anonim ***** válasza:

"Ha valakinek nem tetszik jöjön ide az is likvidálva lesz! Az apa!! XD X

Jo, hova?

A kérdező kommentje:

Az Isten faszára."

ezek szerint kedves apa,te már ott vagy az isten f@sz@n!

2010. febr. 1. 18:45
 39/40 A kérdező kommentje:
Ja, csatlakozzatok ti is!!
2010. febr. 1. 18:57
 40/40 anonim ***** válasza:
na ide figyelj kis lányom/kis fiam ha bántanád a macskám vagy csak egyetlen macskát is akkor apádal együt fel akasztanálak titeket egy kampos szögre!!!!!!!!!!! és mérgezd meg magad és apádat!!!!!!!!!és te szolod meg a állat szeretö gondos gazdikat hogy ök az állat kinzok?na ne már.és elö fordul hogy a kutyák meg ölik a macskákat ,de ez minden állatra igaz hogy védi a területét.MEG NE TROBÁLD MEG MÉRGEZNI A CICÁKAT MERT EGYSZER DUTYIBAN VÉGZED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. jún. 2. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!