Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki ingyen macskariasztót...

Valaki ingyen macskariasztót nem tud adni nekem?

Figyelt kérdés
Az apám azt mondta ha még egy macskát meglát az udvarunkon akkor megmérgezi. Mondjuk elég idegesítő, hogy mindennap nekem kell sepernem a macskaszart a járdáról.
2010. jan. 21. 19:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem meg Soros György szart az udvarotokra, vagy pedig captain anus.
2010. jan. 21. 20:20
 12/40 anonim ***** válasza:
"ha nem, akkor mindegy" ! Aha, szoval te nem is a macskaert aggodtal, hanem akartal ingyen egy amugy elegge draga macskarisztot. Tudod mi? apa fia(lanya?. Most ugy dontottem, azt feltetelezem rolad, el akartad adni azert kertel.
2010. jan. 21. 20:21
 13/40 A kérdező kommentje:
akarja a fene adni tovább. Ja a macskariasztó spray t meg vettem a saját pénzemből volt kb. 1 ezres de semmire se való, őrölt borsot is próbáltam de pont rajta állt egy macska, pont átakart jönni .
2010. jan. 21. 20:23
 14/40 anonim ***** válasza:

Nekem hat cicám van, és a járdán még soha nem volt cicakaki.

Ők tényleg elkaparják, ezért ne bántsátok őket.

köszi

2010. jan. 21. 20:31
 15/40 anonim ***** válasza:

mi panelban lakunk.még is minden reggelre össze van járkálva az autó,pici lábnyomok.minden este látunk az erkélyről nyestet.vagy lehet a macskák jöttek el tőletek????

ne legyél már buta.az nem csak a tanyán van.hidd el a macska nem csinál a járdára!!!!és ne kéregess.mindenki pénzt ad érte.csak nem gondolod,hogy részt veszünk a szegény cicák megmérgezésében???még ha közvetve is....a riasztó se egészséges nekik.te mit szólnál ha minden nap szembe fújnának gázspray-vel???beszélj fateroddal.vagy tartsatok kutyát.akkor elszokik onnan minden állat.

2010. jan. 21. 21:02
 16/40 A kérdező kommentje:
jó, jó, látom kár volt ezt a kérdést kiírni. De ha látok egy nyest, vagy valami hasonlót elküldöm nektek postán.
2010. jan. 21. 21:19
 17/40 anonim ***** válasza:
Inkabb ne, az is gerinces allat vonatkozik ra az allatvedelmi torveny...
2010. jan. 21. 21:21
 18/40 A kérdező kommentje:
szakszerűen fogom elküldeni.
2010. jan. 21. 21:23
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

látom nagyon feljebb áll.

Attól még mert nem tanyán laksz leht nyest,sün egyéb kis állat. az van mindenhol, még nálunk is a város közeépn (szinte).

Ingyen nem kapsz smmit. Ha kis magok vannak benne akkor az nyest, mert a macska nem szarik a kőre, vagy ha igen, súlyos betegsége van.

Zárjátok le a kerítést dróthálóval esetleg.

Apukádat kéne megmérgezni. a méreg drágább mint a megoldás hidd el.

2010. jan. 21. 21:26
 20/40 anonim ***** válasza:
Na erre kivancsi vagyok. Hogy kell szakszeruen nyestet kuldeni az orszag teruleten belul? Egy szakszeruen elkuldott nyestert adok hasonloan szakszeruen koldott macskariasztot. :P
2010. jan. 21. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!