Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valaki ingyen macskariasztót...

Valaki ingyen macskariasztót nem tud adni nekem?

Figyelt kérdés
Az apám azt mondta ha még egy macskát meglát az udvarunkon akkor megmérgezi. Mondjuk elég idegesítő, hogy mindennap nekem kell sepernem a macskaszart a járdáról.
2010. jan. 21. 19:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy kutyát akkor legfeljebb azután takarítasz.
2010. jan. 21. 21:31
 22/40 A kérdező kommentje:
a szomszédokba biztos lesz tavasszal vagy 6-6 kismacska elküldöm annak aki olyan állatvédő.
2010. jan. 22. 08:48
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tanyán lakom , hanem kertes házban , mégis tele van az udvar sündisznóval , nyestel , patkánnyal , nekünk meg a szomszéd van tele macskákkal , minden elléskor meghagyják mind az összes kismacskát ... na és ??

Nekem 4 kutyám van kedves , és én azért vettem macskariasztó sprét, mert untam minden reggela halott macskákat összeszedni , mert sajnáltam őket, nem azért mert zavartak !

Apádat meg úgy összeverném hogy ne legyen kedve többet ilyenre gondolni ... mert TILOS gerinces állatot bántalmazni ... az ilyen idióta embereket mint TI kellene irtani ... mert már sok van belőletek !

Remélem megtalálnak benneteket a Radikális állatvédők !

És megkapjátok azt amit érdemeltek , egy jó nagy verést ! Akkor ha valóban megmérgezitek őket .. bár a gondolatát sem ártana apád fejéből kiverni :P

2010. jan. 22. 11:06
 24/40 anonim ***** válasza:
Mérgezze meg saját magát.
2010. jan. 22. 16:37
 25/40 anonim ***** válasza:
Es mar csak egyetlen kerdesem van: mennyivel jobb a doglott macskat feltakaritani, mint a macskaszart?
2010. jan. 22. 17:46
 26/40 A kérdező kommentje:
nem tudom mivel jobb ha a kutyáid széttépik a kismacskákat, te gusztustalan állatkínzóóóó....!!!! Akkor a kutyáddal csinálnál valamit és nem engem vonnál kérdőre. Mivel a spray semmit nem csinál.
2010. jan. 22. 18:00
 27/40 anonim ***** válasza:
Te nyomorék kis dög !
2010. jan. 22. 18:06
 28/40 A kérdező kommentje:
SZépen jellemzed magad, hülye gyerek. Menjél azt örüljél magadnak. Ennyire bunkók vannak itt nem is gondoltam. Ratyik klubja. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni akkor takarodj innen.
2010. jan. 22. 18:09
 29/40 anonim ***** válasza:
mert egyszerűen annak aki mérgezi a macskákat csak igy lehet válaszolni. én irtam normális választ azt nm méltatod.ennyi.
2010. jan. 22. 20:27
 30/40 anonim ***** válasza:
Kisköcsögök! Szerintetek miért jut el 1-2 ember addig a pontig,hogy az állatokat ritkítsa?Tartsátok a saját otthonotokban és területeken a falkában tartott szarógépeiteket és akkor nem lesznek ilyen problémák.
2010. jan. 22. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!