Perzsa cicám van. Mindig tápot és konzervet kap. De ráunt. Mit adjak neki? mert a méreg drága kaját már nem bírom. Kitekat, cat chow. Már unalmas.
néha csipek neki a kajámból ha eszek..de nem tudom mit lehet és mit nem adni neki...de a régi kajára meg úgy ráunt hogy inkább nem is eszik.
"gourmé" meg a royal chanin,az csúzik neki,de az nagyon drága nekem. :(
Baromficsont: gerinc: igen, szárnycsont: nem, borda: nem, láb-és combcsont: korlátozottan. A szárnyasok csontja csöves szerkezetű és szilánkosan törik. Ha a macs elroppantja, majd a csontszilánkot lenyeli, baj lehet belőle. De ezt sem kell túlaggódni: a macskában is megvan az ösztönös védekezés,tehát ritkán származik baj ilyesmiből. Persze jobb félni, mint megijedni. Én a belsőségeket ajánlanám: szív, máj,gyomor, epe, minden mehet. Az enyém imádta anno. A bőrt viszont csak ritkán add neki oda, mert ennek túl magas a fehérjetartalma, ami árthat a cica veséjének.
A tápokról annyit, hogy vágóhídi hulladékból készülnek (a Royal akármi is), plusz nagyon magas a víztartalmuk. Egyszerűen nem éri meg. Ráadásul egyes eledelek addiktív, bár ártalmatlan élénkítőszert (taurin) tartalmaznak, ezért a macska nem is hajlandó áttérni másra.
Hús, belsőség, hal. Tessék rám hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!