Perzsa cicám van. Mindig tápot és konzervet kap. De ráunt. Mit adjak neki? mert a méreg drága kaját már nem bírom. Kitekat, cat chow. Már unalmas.
néha csipek neki a kajámból ha eszek..de nem tudom mit lehet és mit nem adni neki...de a régi kajára meg úgy ráunt hogy inkább nem is eszik.
"gourmé" meg a royal chanin,az csúzik neki,de az nagyon drága nekem. :(
23:22 royal canin?
És ugye az orvosnál veszed?
mert ha máshol veszed akkor is hamar elpusztul a macskád...
Nem értem egyedi esetekből hogy lehet általánosítani?
23:22
És még komolyan is gondolja !
(vagy csak royal canin importőr)
09:06
Kedves 23:22-es, sajnálom a macskád, tényleg. De, hogy nem a kajátol halt meg, az fix. 4 macskánk van, kettő tiszta perzsa, ugyanazt a kaját kapja mind a négy és élnek-virulnak, az egyik perzsa 13 éves, szóval nem, nem a kaja az oka.
Kérdésre válasz: a csontokat ne nagyon, főleg ne szálkásakat, mert ha mohó a cica megakadhat, és megfulladhat.
"23:22 royal canin?
És ugye az orvosnál veszed?
mert ha máshol veszed akkor is hamar elpusztul a macskád..."
Az orvos is ugyanazt adja RCből, mint a webáruház, a fressnapf, a tököm tudja. Ugye nem akarod bemesélni, hogy amit nem az orvosnál vesz, annak a csomagolását szakszerűen szétszedik, kicserélik a tartalmat színre, szagra és formára az eredetivel megegyező valamire, ami amúgy szar, majd összerakják újra, mintha vadi új lenne?
Más se sejti mir
e céloztam?
Ha máshol veszed akkor majd az állatorvos fog mutatni valami "jobb" kaját amit csak nála lehet megvenni....
09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!