Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért folyik a macskáim nyála...

Miért folyik a macskáim nyála ha bent vannak?

Figyelt kérdés
Mindig amikor behozom valamelyiket elkezd folyni a nyála, miért?
2010. jan. 20. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom a veszettség...
2010. jan. 20. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha veszett lenne, akkor nem tudnád bevinni...

Biztos, hogy kinnt nem folyik??? Nem lehet, hogy csak nem veszed észre???

Kérdezz rá egy állatorvosnál!

2010. jan. 20. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Első válaszadó vagyok. A veszett állat szelíd, és nyálzik. De szerintem is inkább dokit kérdezz erről!
2010. jan. 20. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Kicsit részleteznéd? Mikor és hogy? Mindegyiknek? És kint nem? Más bajuk van? Nekünk is van egy cicánk akit ha ölben elkezdünk simogatni folyik a nyála de csak mert jól érzi magát.
2010. jan. 20. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:

vidd el dokihoz mert a veszettség első jel is lehet (ha nincs beoltva)

de lehet hogy annyira fázik kint és olyan jól esik neki bemenni hogy teljesen odavan, ilyenkor is lehet.

2010. jan. 20. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez mindig így van, vagy csak most, mert az én cicám nyála is állandóan rácsöpögött a lábamra, de lehet hogy az orra volt, de lehet hogy azért van mert kint most hideg van nedves az orra, folyik, mert hideg van, és amikor bejön lecsöpög. De ha csak egy pár napja vetted észre akkor doki!
2010. jan. 23. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok bocsi lemaradt egy ?-jel a mindig ígyvan után.
2010. jan. 23. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egészségesek, és csak az egyiknek de csak akkor ha behozom és dorombol, ha nem dorombol akkor nem folyik, kb. 1 éve kezdte el. A másik már nem csinálja
2010. jan. 24. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy valami undorítót evett. az én macskám egyszer evett mentolos fogkrémet, és habos nyála folyt. XP meg amikor a doki akart neki adni féreghajtót, akkor is így öklendezte vissza.
2010. jan. 25. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!