1 éves lánymacskámnak a nuniából karamell színű/állagú valami folyik. Ez miért van?
Szerintem tüzel! Macsaknuni! Ez jó!XD!!!!
Van más tünete is? Nem nyávog sokat, meg hízelkedik?
Vagy vemhes, és hamarosan szülni fog, vagy éppen tüzel, akkor ne engedjétek ki, mert 61-63 nap múlva megörvendeztet titeket 3-5 kismacskával.
De az is lehet, hogy valamilyen fertőzést kapott. Én állatorvoshoz vinném, pontos diagnózist csak ő tud adni.
köszi akkor elviszem állatorvos hoz.
Egyébként hízelegni mindig szokott,de nem nyávog sokat.
A legutóbbi tüzelési időszakban sem csinált semmi különösebbet.Csak mindennek nekitolta a fenekét és ciripelt mint egy bogát. :-))
Vidd el állatorvoshoz, mert méhgyulladása van. Az a karamell színű váladék az genny.
Az én cicám is így járt, kb. 7 éves volt, amikor kialakult nála, évente 3-4 alkalommal tért vissza neki. Állandóan orvoshoz jártunk vele, komoly összegekért oltották és adtuk neki az antibiotikumot, ennek ellenére 2 évre rá belepusztult, szétfeszítette a váladék a méhét :(
Persze látatlanba nem tudhatom, de én így jártam.
Ja és egyébként ezen csakis az ivartalanítás segíthet. ( Az enyémet is meg akartuk műtettni, de túl idős volt már az altatáshoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!