Van olyan, hogy az anyamacska megeszi a kölykeit? :S
Igen előfordul, de nem tudom, h miért kell lehurrogni, ha a cicája szült, nem tudhatjuk, h nem-e akarta, h szüljön, pl. mert van , aki szeretne kiscicát, pl. mert ő szeretne , és tud is gondoskodni róluk stb. Persze ha egy macska minden évben szül stb. az már nem jó, mindenképpen szűkséges az ivartalanítás, de ha valakinek a macskája egyszer szűl, azért nem kell még minden felelőtlen állatkínzónak elmondani.Nekem 2 macskám(most már több ) van , mind a kettő szült, a kicsiket mind megtartottuk, azóta is itt élnek velünk, gondozva vannak, oltva , féregtelenítve stb.Ha mindenki a ivartalanítaná a cicáját, akkor pár évtized múlva már csak képeskönyvből ismernénk macskát, persze tudom, sok a kóbor állat stb., de azért nem kell átesni a ló túloldalára.
Amúgy ha megeszi, azt ösztönösen teszi, mert pl. úgy gondolja, h nem életképes, nem azért mert az adott macska egy brutális, vérszomjas szörnyeteg.
22:43-as
a macskám benti fajtatiszta brit, csak kíváncsiságból kérdem, mert ismerősömnéknél történt, és nem tudtam elképzelni, hogy miért enné meg. a többieknek köszönöm a vlaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!