Nagyon barátságtalan a cicám! Mit tegyek?
Nekünk mindigis voltak macskáink, a kutya mindig is szerette őket.
Egyik alomból 2-t tartottunk meg, mind a kettő nálunk nőtt fel. Egyik a kutya ölében alszik, a másik annyira félt, hogy elköltözött.
Én is azt tudom tanácsolni, h legalább egy ideig inkább legyen bent, főleg amikor otthon vagy, ott legyen a helye stb., így aztán jobban hozzád tud szokni, jobban kötődik majd hozzád.Lehetséges, h féltékeny a többi állatra, ilyen előfordulhat, de ha pl. látja, h bejöhet, és sokat foglalkozol vele, akkor szerintem biztos, h megszűnik ez a félénkség.Esetleg jó lenne elvinni egy orvoshoz is, hátha vmi betegsége van, ami ugyan külsőleg nem látszik, de mégis megviseli, ez is okozhatja az ilyesfajta viselkedést. Sok sikert! Üdv!
========================
@ admin/moderátor :
Sztem a 38%-os válaszadó, aki az elején végigspammelte a kérdést nem 100as és sértegeti,zaklatja a felhasználókat, sztem ilyesvalakinek nincs keresnivalója az oldalon, persze ezt nem én döntöm el, csak a véleményem:)
Azt mondtad fenn áll a veszélye, hogy ha megnő a kutya, akkor széttépheti.
A cica egyértelműen nem érzi jól magát ott ahol van. Nem gondoltál rá, hogy elajándékozd valakinek?
Te is keveset vagy már otthon, tehát nem sokat foglalkoznak vele.
Ennek a cicának sok törődés, szeretet kéne éppen. Legalábbis az írásodból úgy jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!