Szfinx macskát tudok kihozni állatmenhelyről?
Azt azért tisztázzuk, hogy nem teljesen ingyen szeretnék ilyen macskát. A menhely azért érdekelt, mert belegondoltam, hogy ha esetleg van ott, akkor ne szenvedjen egy ócska ketrecben.
Ha pedig nincs, akkor sem az ingyen hozzájutás a hangsúly, hanem az, hogy esetleg pár tízezressel esetleg olcsóbban.
"aranyos kislány lehetsz". Látod.. Fogalmad nincs arról, hogy milyen a gondolkodásom, ez csak egy téma, amiről így gondolkodom, és annak is csak kis töredékét olvashatod.
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de attól, hogy leírtam, hogy tizenéves vagyok, még ne nézz le.:)
Azért nem kell azt képzelni, hogy egy 8-9 éves kisfiú/kislány ábrándozik ilyenről :D
Na mindegy, köszönöm a véleményed. De azért azt is figyelembe veszem, hogy ez csak egy volt a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!