Szfinx macskát tudok kihozni állatmenhelyről?
Szfinxet.. nem fogsz talalni a menhelyen, mert nem szaporito kompatibilis fajta.
(Tehat nem eleg enni adni neki, es osszeengedni ket eltero nemu peldanyt, es a dolgot a termeszetre hagyni.)
A tenyesztok meg minden egyes toluk szarmazo allatot figyelemmel kisernek, es ha kell, visszavesznek, visszavasarolnak, szoval nem kerul kozpredara.
Nem arról van szó, hogy sajnálom rá a pénzt, csak sajnos még tizenéves vagyok, gyerekmunkára sem mehetek még. Nem csinálhatom azt, hogy minden hónapból félreteszek a fizetésemből, mert az sajnos nincs. Ezért is kérdeztem, hogy szeret tehetek e macskára. Persze nem feketén.
Köszönöm a válaszokat! :)
akkor miböl vetted meg a macskának szükséges dolgokat? az egy álomvilág, hogy fajtatiszta kölyökmacskákat adnak be menhelyre. fogadj örökbe, és gondold végig azt, hogy milyen hozzáállás az, hogy ingyen akarsz valamit? a dolgai, a kajája, az ellátása, majd azt is ingyen szeretnéd? ha végiggondolod amit irtál te is rájössz mekkora butaságot hordasz össze. szerinted ha egy ember ilyen költségeket áldoz akkor majd ingyen osztogatja? [link]
söt, az a rossz hirem van, hogy aki ennyire olcsó-jánoskodik, annak még a tenyésztő sem ad el, mert ha a macskára sajnálja a pénzt, mi a garancia arra, hogy a minőségi kajára nem fogja? és az állatorvosra? vagy csak akkor viszi el, ha már halálán van? vagy ahelyett hogy orvoshoz vinné itt gyk-n tesz fel hülye kérdéseket, hogy gyogyitsa meg? ahelyett h rögtön vinné dokihoz ahogy normális? el kell keseritselek de ilyen hozzáállással soha nem lesz szfinxed... és ha ezen nem változtatsz, azt kell mondjam, szerencsére...
A kaparófa, alomtálca és hasonló szükséges dolgok már el vannak intézve, és az ételt is tudom neki biztosítani. Állatorvos.. ismerek egy nagyon megbízható állatorvost és nem is dolgozik nagyon drágán, és ezt is szintén tudom biztosítani. Egyedül a macska az, amire egyhamar nem tudok pènzt spórolni.
Ne hidd, hogy annyira felelőtlen vagyok, hogy megveszek egy ilyen értéket, és utána éheztetem és bem biztosítok neki élőhelyet. Idióta azért én sem vagyok. :)
Mellesleg itt vannak a szüleim, akik szintén segítenek az ellátásában.
Nyugodj meg, nem úgy szeretnék ilyen cicát, hogy a terveim a ködben vannak. :) Az ilyen dolgokat már megterveztem előre, egyedül maga az állat az, amire talán nincs elegendő pénzem.
Ezt ne vedd magyarázkodásnak. Miért magyarázkodnék valakinek, aki amúgy hidegen hagy? Egyszerűen csak tisztáztam, hogy nem vagyok olyan felelőtlen, mint amit hiszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!