Hogy vegyem rá a macskát, hogy ne ugráljon fel az ágyra éjszaka?
Képtelenség, mi sehogy se tudtuk, szegényt mindig este kipakoltuk az előszobába. De minden egyes alkalommal bevette, ha kidobtuk neki a játékát a szobából, ő utánaszaladt az előszobába.
Ezt próbáltam eljátszani a kutyámmal, na nála csak 1x sikerült, aztán soha többet.
viszont ő meg nem ugrik fel az ágyra. :)
Nekem is van Brit cicám... az enyém egy öntelt disznó... :)))
Kicsiként mindig jött az ágyra, most meg rám sem hederít, csak amikor látja, hogy elaludtam. :( De ha hozzáérek, kapom a "neeee"-t és elmegy enni. Hidegvérű angol csak akkor van szeretgetés, ha ő is akarja.... :D Örülj, hogy a tied ilyen aranyos!
A másik cicám már más tészta, ő turbánosat játszik néha a fejemen, igen idegesítő hajnalban. Na meg az is, mikor szabadesésben ráveti magát a hugyhólyagomra minden reggel 5:45-kor. Jó kis ébresztő. :D
A lényeg, hogy mindig az van, amit a cica akar. Tehetsz oda bármit, ha ő veled akar aludni, veled fog. Ha egyedül vagyok, velem alszik, ha viszont hazajön a Párom, akkor ki van csukva az előszobába.
Viszont megpróbálhatod a következőt: Üres növányspriccelős üvegbe teszel vizet, és spriccelsz rá, ha felugrik az ágyra. (Permetezzen, ne szemközt spricceld!). Nálam bevált a konyhapultnál. Nem szeretik a vizet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!