Ma került hozzánk egy 8-9 hetes cica, már vártuk az étkezését. Ha első éjszaka bent lesz a szobámban, de egyébként kinti macskának akarjuk, akkor rosszat teszek azzal, hogy bent volt első éjszaka?
Első!
És utána nem volt gond a kintre szoktatással? Hárman voltak tesók, és igen, most egyedül van :( Biztos félt is, meg nem tudom mennyire zavarja a sötét... Csak féltem is, hogy kibújik a kuckóból valahogy, és elszökik. A második éjszaka még korai lenne kint hagyni?
A másik, hogy délután óta van itt, de alig láttam enni. De éhesnek meg nem látom, most is játszik, nagyon elemében van :D Van annyi esze, hogy egyen ha éhes ugye? Csak mintha egész nap nem is evett volna...
Idő kell a cicának, hogy megszokja a helyét. Ha kirakod, elkóborolhat.
Amúgy cicáknál 12 hetes kor az, amikor elválasztják az anyjuktól.
Ezért nem ér sokat az állatvédelmi törvény, mert nem veszi figyelembe , hogy a macska nem kutya.
Nem akarom nagyon beszoktatni, a család többi tagja nem is nagyon szereti (nem a macskát, hanem hogy bent legyen).
A másik: honnan veszem észre, ha éhes? :D Nem nyávog, meg teljesen elvan. Nyávogni fog, ha éhes? Vagy honnan tudom? Mert eddig nem sokat evett...
A legjobb lenne ha tudnád hogy eddig mit és hogy evett.
Ha pl eddig áztatot száraz tápot kapott akkor neked is áztatni kéne. Lehetőleg ugyan azt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!