Mi kell ahhoz, hogy valaki tenyésztő lehessen (macska). Milyen engedélyeke, papírokra van szükség?
11, nem unod mar a "etikus tenyesztok" hirdeteset?
En elhiszem, hogy minden szep es jo naluk, de megvallom oszinten, egy facebook lapon kivul mast nem talatam roluk, az meg edeskeves.
Kik ezek, holmikormiert lettek bejegyezve, mit csinalnak, elveik, mukodesi szabalyzatuk, tagsagi kovetelmenyuk? Barmi, ami lenyegibb format ad, mint par lelkes ember magancsoportosulasa?
Azert, kedves 13, mert amit csinal, az egy nagyon rosszul es tolakodonak hato gerillamarketing utanzat - de igazabol csak unalmas onreklam.
Vegyuk a kifogasolt hirdetest: "hát ja a macskamánia legyen az utolsó. a magyar etikus macskatenyésztöket ajánlom tölük lehet tanulni és kizárják a szaporitokat"
A macskamania, egy bejegyzett szovetseg, multjuk van, es termeszetesen hibaik is.
A szembeallitott par, napja a semmibol kinott csoportosulasnak csak igeretei vannak.
Ettol fuggetlenul, mar a masik leszolasaval promozik, ami ugy, hogy meg ok semmit sem tettek le az asztalra, csak mokusvakitas.
Ha ugy fogalmazna, hogy "sajnos a macskamanianal mar eleg sok a szaporito hozzaallasu egyed, de a M.E.M.-nel erre, hogy a tenyesztok ne penzorientaltan csinaljak, kulonos figyelmet forditanak" (fognak forditani, de a jelen ido hasznalta ebben az esetben csk csusztatas, nem hazugsag)
Akkor nem lenne semmi baj.
De az visszataszito, hogy nem arra helyezi a hangsulyt, hogy miert jobb, hanem arra, hogy a masik "marka" mitol rosszabb.
Mintha azt irnam: "A coca cola egeszsegtelen, mint a vizsgalatok bizonyitottak. De a láva kola(tm) nem az, hiszen soha nem keszult rola tanulmany, hogy egeszsegtelen-e - > Tehat egeszseges."
17, sajnos nem egy-ket valasz, ami tolakodo, hanem csak az altalam figyelt kerdeseknel mindegyeknel megjelent a a burkolt, vagy kevesbe burkolt onreklam.
Es tenyleg sajnalom, de nekem nem fer bele az "etikus"-sag fogalmaba a falkasodas, a mlm jelleg, es a regebbi egyesuletek fikazasa. Szamomra hiteltelene teszi az egeszet az ilyesmi, fuggetlenul attol, hogy a velemenyem a szaporitokrol, es a nem megfeleo tenyesztokrol talan meg a M.E.T.-seknel is drasztikusabb.
A celjaikat messszemenokig tudom tamogatni, de a kommunikaciojuk, es a reklamozasuk hibas, es hosszu tavon (es roviden is, szerintem) ellenuk fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!