Cicám mellé lakásba törpeuszkár jól "tartható"? Hogy jönnének ki?
Szerintem ez több mindentől függ, bár nem vgagyok szakértő... :P
Függ szerintem attól, hogy mennyi idős a cica és a kutyus, a kisebbek jobban kijönnekk egymással. Meg persze a személyiségüktől is függ. :)
Szerintem ha el akarod őket fogadtatni egymással, inkább a cica lesz távolságtartóbb. :)
Hát a nagynénémnek régen volt egy cicája és vett mellé egy uszkárt, mindketten felnőttek voltak már és sajnos az uszi megvakult mert a cica kikaparta a szemét:S:S A macska meg komoly sérüléseket szenvedett.
Viszont, nekem akkoriban 4 éves volt a cicám és kölykei voltak akiket kb egy hete választottunk el tőle, és vettem egy icipici 6 hetes toy uszkárt, és majdnem meghaltam a röhögéstől mikor láttam hogy Koni(a cica)a szájába veszi és hordozgatja magával mindenfelé,és szoptatja a kutyát:D:D:D:D
A kölykének hitte és azóta is imádják egymást most Korina a kutyus 2 éves és Koni 6:)nagyon jól kijönnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!