Volt ilyen beteg a cicád? Ha igen mi lett vele?
Mielőtt bárki mondaná fél óra és vihetjük a cicát ORVOSHOZ!
A cica már kb. 5 napja nem csinál semmit. Ebben az 5 napban voltunk orvosnál akkor jobban lett. Most már semmit nem csinál. Nem eszik, nem iszik,nem megy wc-re és fel sem kel. A szájában pedig valami barna ragacsos dolog van és nagyon nagyon büdös. Valakinek volt ilyen állapotban a cicája? Mert nagyon félek hogy el kell altatni. Még csak fél éves és 3 hetes kora óta van velem.
Az enyémnek nyolc-kilenc hetesen volt ilyenje, csak ő teljesen ki is hűlt emellett, de nem bírta öt napig sem, mire hazaértünk a dokitól (azonnal vittük), meghalt.
Ha már ennyi ideje bírja, és viszitek orvoshoz, szerintem simán meggyógyulhat. Azt nem tudom, mi lehet szegénynek, az enyémre azt mondta a doki, hogy genetikai betegsége van, nem lehet megmenteni.
Szorítok, hogy ne legyen baj. :)
az a barna ragacsos dolog epesav.
nekem a kutyusomnak par eve volt ilyen, par nap utan elmult. azota is virul. ma mar 12 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!