Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tovább? L/13 - 3-4...

Hogyan tovább? L/13 - 3-4 hetes kiscicával

Figyelt kérdés

Egy hete a pincémben rátaláltam egy nyávogó kiscicára. Ekkor már nagyon beteg volt. Az orra teljesen el volt dugulva, a száján kapkodta a levegőt, a szeme a csipától és a gennytől szinte keményre száradt, remegett. Bemásztam érte, eleinte nagyon félt majd amikor megértette, hogy nem akarom bántani nem félt tőlem.

1.Kerestem neki egy dobozt, amit jól kibéleltem régi puhább ruhával. Betekertem egy puha, szőrös derékmelegítőbe, ami hasonlít a mamacica bundájára. Ki volt hűlve. Jól betakartam, becsavartam. Amikor láttam, hogy még így sem melegszik fel, próbáltam a testemmel melegíteni. Alig bírt menni.

2.Rengeteg állatorvost bejártam a környéken és megkerestem a legmegbízhatóbbat. Segített megvizsgálni, hogy milyen idős lehet. 3-4 hetesnek mondta. Beszereztem aztán tejpótlótápot, fecskendőt, kamillát meg whiskas yunior tasakos eledelt. Naponta etetem 4-5 alkalommal. Utánaérdeklődtem, és megtudtam, hogy ennyi idősen már rég ki kellett volna nyílnia a szemének. Kamillázom rengetegszer, de ez csak arra jó, hogy a csipát lemossam.

3. Etetés után mindig simizem a pociját és a fenekét. Eddig mindig pisilt, de kakilni nem nagyon akar. 2 napja kakilt utoljára, azt is magától, de nem sokat.

4.Amikor nagyon lehűlt kivittem a napra. Hála Istennek, hogy aznap sütött a napocska. Felmelegítette egy kicsit.

Pontokra szedtem a dolgot. Kérlek titeket segítsetek minden problémával kapcsolatban. Nagyon szeretném, hogy még ha vak is, de jó nagy szép nagycica nőjön belőle.

2014. aug. 28. 14:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy! 1000% hogy mindent meg fogok tenni azért hogy állatorvos lehessek és az ilyen doktorokat meg a p.csába fogom küldeni! Ne féljetek nem fog megváltozni a véleményem! Több millió állat életét fogom megmenteni még ha rettentő nehéz is bejutni az egyetemekre!!
2014. aug. 31. 12:27
 12/12 Medvi ***** válasza:
Ez nagyon klassz lenne! Drukkolok neked! A gimnáziumban majd a biológiát és a kémiát kell nagyon jól megtanulnod, a sógoromék fia biológia-kémia tagozatra megy gimibe, mert ő is állatorvos szeretne lenni.
2014. aug. 31. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!