Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszédom bezárta az egyik...

A szomszédom bezárta az egyik kiscicánkat a garázsába, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felhívtam őket, de azt mondták, hogy a balatonra mentek 4 napra, és eszünkbe se jusson a fél millió forintos garázskapujukhoz nyúlni egy ki**szott macska miatt. Teljesen zárt garázs, se ablak, se semmi.

A cica már reggel óra nyávog nem tudom mit tegyek ?????

2014. aug. 26. 14:18
1 2
 11/19 piriiiiii ***** válasza:
100%

Hát igen, akkor nem olyan pici már, de azért négy napig nem is biztos, hogy kibírná kaja, víz nélkül...

A szomszéddal kell a dolgot rendezni. Talán olcsóbb az, ha kifizeted neki a visszautat (legfeljebb 3-4 ezer forint lehet ez, és ez csak jobb, mint egy 50 ezres garázsajtó...) mert az a két óra nem vészes, és hazajönnek kiengedni a cicát. Ha pedig ez sem tetszik a szomszédnak, mondhatod azt, hogy nem érdekel a drága garázsajtó, Te akkor is kiszabadítod a macskát. Nyilván nem akarnak hetekig egy hülye garázsajtó szerelésén filózni (még akkor is, ha Te fizeted a kártalanítást), úgyhogy szerintem beadnák a derekukat.

2014. aug. 26. 16:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg szerezzetek egy autót (szülő, haver, valaki csak van) tankoljatok meg és menjetek le a kapu kulcsáért. Esetleg egy írásos nyilatkozatot is aláírhattok, hogy nalatok van a kulcs, így biztosítjátok, hogy semmit nem visztek el onnan. Akkor nem kell se a szomszédnak ugrálni, se a cicának bennmaradni, 2 óra autóút, az 150 km körül lehet, annyit 5 ezer forintból megoldjátok, ami nem olyan vészes, de valaki rokon biztosan ki tud titeket segíteni, ha szépen megkéritek (akár kölcsönkérni is)
2014. aug. 26. 17:21
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekünk nincs jogsink, szülők/barátok meg 300km-re élnek.

Most beszéltem a másik oldali szomszédjával, aki szerint a kapu oldalán van egy kis ajtó, amin nem lát zárat.

Majd ha kicsit sötétebb lesz, átmászok, és megnézem.

Nehogy rám hívják a zsarukat :D

2014. aug. 26. 17:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Legrosszabb esetben holnap levonatozok... Ha egyáltalán oda adják a kulcsot.
2014. aug. 26. 17:50
 15/19 piriiiiii ***** válasza:
50%
Sok sikert! :)
2014. aug. 26. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Szegény cica... Én lemennék valahogy a kulcsért valahogy. Vagy nagyon szépen könyörögnék nekik, hogy jöjjön valaki haza a kulccsal egy kis időre... Vagy megmondanám, hogy ajaj ég a ház meg kéne nézni :DDD
2014. aug. 26. 18:48
 17/19 A kérdező kommentje:

:DD

Igen, hasonlóra én is gondoltam, hogy mondjuk megkérem az egyik szomszédot, aki hasonlóképpen utálja őket, mint mi, hogy hívja fel őket, hogy betörtek hozzájuk...

( Azért nem én, mert az ugye gyanús lenne )

:D

2014. aug. 26. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Kiszabadult a macska?

Amúgy simán közöltem volna, hogy betöröm a garázskaput, ha nem jön haza, bármit mondjon.

Gondolom, nem akarja a 4 (most már 2)azzal a rettegéssel tölteni, hogy lesz-e garázskapuja, mire hazajönnek.

2014. aug. 28. 17:10
 19/19 A kérdező kommentje:
megoldódott, átmásztam este, és az a kis kapu nyitva volt.
2014. aug. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!