A szomszédom bezárta az egyik kiscicánkat a garázsába, mit tegyek?
Felhívtam őket, de azt mondták, hogy a balatonra mentek 4 napra, és eszünkbe se jusson a fél millió forintos garázskapujukhoz nyúlni egy ki**szott macska miatt. Teljesen zárt garázs, se ablak, se semmi.
A cica már reggel óra nyávog nem tudom mit tegyek ?????
Hát igen, akkor nem olyan pici már, de azért négy napig nem is biztos, hogy kibírná kaja, víz nélkül...
A szomszéddal kell a dolgot rendezni. Talán olcsóbb az, ha kifizeted neki a visszautat (legfeljebb 3-4 ezer forint lehet ez, és ez csak jobb, mint egy 50 ezres garázsajtó...) mert az a két óra nem vészes, és hazajönnek kiengedni a cicát. Ha pedig ez sem tetszik a szomszédnak, mondhatod azt, hogy nem érdekel a drága garázsajtó, Te akkor is kiszabadítod a macskát. Nyilván nem akarnak hetekig egy hülye garázsajtó szerelésén filózni (még akkor is, ha Te fizeted a kártalanítást), úgyhogy szerintem beadnák a derekukat.
Nekünk nincs jogsink, szülők/barátok meg 300km-re élnek.
Most beszéltem a másik oldali szomszédjával, aki szerint a kapu oldalán van egy kis ajtó, amin nem lát zárat.
Majd ha kicsit sötétebb lesz, átmászok, és megnézem.
Nehogy rám hívják a zsarukat :D
:DD
Igen, hasonlóra én is gondoltam, hogy mondjuk megkérem az egyik szomszédot, aki hasonlóképpen utálja őket, mint mi, hogy hívja fel őket, hogy betörtek hozzájuk...
( Azért nem én, mert az ugye gyanús lenne )
:D
Kiszabadult a macska?
Amúgy simán közöltem volna, hogy betöröm a garázskaput, ha nem jön haza, bármit mondjon.
Gondolom, nem akarja a 4 (most már 2)azzal a rettegéssel tölteni, hogy lesz-e garázskapuja, mire hazajönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!