Ha a szomszédom fagyállót adott a macskámnak azt belehet valahogy bizonyítani?
max. azt tudod bizonyítani, (állatorvossal) hogy fagyállót ivott a macs.
De, hogy a szomszéd adta volna neki, csak akkor tudod bizonyítani, ha videó vagy fénykép fevézel van róla a birtokodban, esetleg 2 tanú aláírásával bizonyítja.
" Gondolom csak annak van fagyálója akinek kocsija is"
akinek van kése, az már gyilkos is... szerinted ezek szerint!?
1. 40 éve van autóm.
2. még soha, egy dl. fagyálló nem volt a házban! (a rendszeres szervizre van bízva a hűtőfolyadék ellenőrzése, feltöltése, cseréje)
3. családi házban lakom, ahol rendszeresen megjelennek ősszel a padláson az egerek, patkányok, nyestek... van kirakva nekik "csemege" szabályosan szaküzletben vásárolt méreg, rágcsálóirtó...
(ne, hogy én legyek már a hibás, ha egy macska megeszi ezt, vagy elfogyasztja a döglött rágcsálót!...)
4. Emellett van felállítva gyárilag gyártott, szaküzletekben forgalmazott patkányfogó is.
(nem egyszer találtam már benne, macskát is, amit ismerős állatorvossal altattatok el..., mert olyan roncsolódásokat okoz neki a csapda, hogy csak nyomorékan tudna élni, annál meg jobb az altatás.
Szerinted, jogilag ezekben az esetekben is, én a jármű és az ingatlan tulajdonosa vagyok a macskák elpusztulásában a hibás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!