Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Talaltam egy kiscicat, mit...

Talaltam egy kiscicat, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Kb masfel tenyer nagysagu, sokat nyavog,nincs kihulve es elegge eleven illetve mar foga is van. Mivel etessem hogyan gondozzam?
2014. aug. 22. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbád meg neki az alutasakos tápot ha van már foga akkor megpróbálhatod neki a száraztápot is és adj neki tejet.Milyen fajta cica?
2014. aug. 22. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

Vegyél neki valami jobb fajta YUNIOR macska eledelt (ezek jó minőségűek: whiskas, prevital, friskies)

Van ilyen Whiskas Yunior macskatej is, igaz, nem olcsó, de egy kis üveggel lehet neki venni, ilyenre gondolok: [link]

Reggel és este adj neki enni, "ebédre" pedig kaphat tejet/tejfölt. Simogasd őt, játsz vele sokat és barátkozz meg vele. Egy kosárba vagy dobozba rakj bele pl egy régi törölközőt és az lehet a fekvőhelyet.

Sok sikert, remélem tudtam segíteni:)

2014. aug. 22. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!