Találtam egy 3-4 hetes kiscicát hogy etessem meg?
Sziasztok!
Nálunk van egy 3-4 hetes kiscica akinek most jonnek a fogai és nem tudom h etessem meg ot.Adtam már neki tejbe mártott piskotát felvágva purére azt megette meg egy kics konzervet felvágva(macskakonzervet) de nem tul sokat.Mennyit kell egy ilyen kiscicának ennie?Voltunk állatorvosnál azt mondta 3-4 hetes adott neki bolhairtót(frontline)és kisfiú cica.Meg fogjuk tartani de mennyit kell enie?Még ugy szopogatja a kezemet mintha az anyja melle lenne szoval sztem még szopizna rendes korulmények kozott.Mi t adjak neki és mennyit?Folyton a cicit keresi mit tegyek?
14/l
Ngayon eleven kiscica nem beteg életrevaló.
Anyukám praktikája ilyen esetre(rengeteg magára hagyott kiscicát mentett már meg), hogy egy zacskó sarkát kivágja, ebbe tölti később a tejet, és egy formára vágott szivacsdarabot rak a lyukhoz, így a cicus sokkal szívesebben eszik.
Általában jobban beválik, mint a cumisüveg.
2-es vagyok!
Nem tudom milyen hőmérsékletű helyen tartod, de az is megnyugtató lehet számára, ha egy palackba meleg vizet raksz, és azt rongyba csavarod, majd berakod mellé, mintha az anyukája lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!