Egy macskának kínzás lenne házban élni?
4-es: nem mondtam, hogy kínzás, hanem kérdem, hogy az-e...
szerintem se az.
Nekünk nemrég van lakásban cicánk. Előtte olvasgattam, és írták, hogy a macskák azért tarthatók jól lakásban, mert nagyon jól tudnak alkalmazkodni. Lényeg, hogy legyen, ahova felugrálhatnak, és kaparófa, játékok.
Mostmár itt van a cica, és szerintem kivinni nem is kéne egyáltalán, szaladgál bent is nagyon sokat. Kaparófát nem vettünk, szőnyegen szokta élezni a karmát, de még egyetlen szálat sem húzott ki. Ablakba felmászkál, de még a függönyöket sem szakította ki. Ügyes cica. :) De ahogy olvasom, vannak karmolósabb cicák, nekünk szerintem szerencsénk van.
Játékot sem vettünk külön neki, de nálunk van rengeteg gyerekjáték, azokból mindig talál valamit, amivel játszik.
Alapvetően önállóan elvan, egyedül is, de ha itthon vagyunk folyton jön utánunk, de nem sokat foglalkozik velünk, inkább csak figyelget. :)
Szerintem sem kínzás.
Az enyém született szobacica, konkrétan akkor sem tudnám kivinni ha akarnám :D
Még a lépcsőházba sem teszi ki a lábát, nemhogy az utcára.
A kisebb már kíváncsibb és kalandvágyóbb, de ő is jól érzi magát bent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!