Ez kínzás a macskának?
Az enyém folyamatosan bent tartózkodik, csak az erkélyre, ablakpárkányra tud kimenni.De ezt szokta meg.Néha próbálom levinni, sétálni, de retteg odakint az idegen helyektől, emberektől.
Ha kínzásnak érezné a cicád, akkor menekülne abból a helyzetből.Látnád rajta, hogy szenved.
Nem :) Persze gondolom, ő sem bánja... Ivartalanított cicók jobban bírják.
Én is így szeretném/szeretem tartani a cicómat, de a kis disznó ma épp nem jött be, élvezi a szabadságot :)
Én örülök, ha bent van, mert éjszaka megy a csihi-puhi a macsekok között, és nem szeretném ha részese lenne egy ilyen harcnak (így vesztettem el az előző cicómat, egy beteg macska megharapta, megfertőzte, 2 hét alatt elvesztettem). Persze erre napközben is van esély, de talán kevesebb.
Szóval, maradjon csak bent és vigyázz rá!
Dehogy kínzás, sőt nagyon jó dolga van, hogy veled alhat, biztos vagyok benne, hogy élvezi:)
Sajnos az enyéim az allergiám miatt nem alhatnak velem, ha rajtam múlna, örülnék neki.
Dehogy kínzás! A kicsit én is bent tartom éjjel, a nagy sajna kikéretszkedik, pedig én is akkor vagyok nyugodt, ha ő is bent van.
De ahogy bejön a hidegebb idő, ő is szívesen alszik bent és akkor én is boldogabb leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!