Ez kínzás a macskának?
Figyelt kérdés
A cicám már 6 hetes kora óta este bent alszik a lakásba. Meg is szokta, mindig az én szobámba alszik.Napközbe nincs bent csak este, reggel kap kaját,és este is.Ez kínzás számára?2011. aug. 17. 22:07
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D <3
2011. aug. 23. 17:46
12/12 anonim válasza:
szia!
szerintem semmi kínzás nincs abban amit leírtál.
Nagyon sok olyan macska van ami éjjel-nappal szabadban van. Még télen is. Az én macskám meg sosem volt kertben. Emeletesben lakunk, ráadásul 10. emeleten. Max az erkélyen szokot nyáron "napozgatni".
Az etetéshez meg annyit, hogy úgyis látod rajta, ha nem lenne neki az elég. Az enyém is folyton jelez ha éhes. :) Elég sokat eszik, főleg konzerves macska kaját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!