Hogyan szoktassam be 4 hónapos kan cicámat?
Szegénykém 3 napja lett elszakítva testvérétöl és anyukájától.Éjt nappalá téve nyávog.Állatorvos tanácsára adtam neki nyugtatót.Annyora már nem nyávog és fel szabadultabb is lett.
De még néha néha megijed tölem,bár már utánam is jön.Hogyan "neveljem" hogy kezes bárány legyen és rendes cica?Na meg ez a nyávogás ugye...
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor nyavajognak, ha nem foglalkoznak velük. Úgy értem, rendesen dajkálni kell némelyik kiscicát, különben üvölt. Ahogy nő leszokik róla, 3 nap alatt meg egész jó, hogy megy utánad.
Én is most hoztam egy cicát. Eleinte csak nézett, meg illedelmeskedett, most meg hozzámbújva alszik, felmegy az asztalra stb. teljesen otthon érzi magát, csak kellett egy kis idő neki. A tiéddel is így lesz hidd el, mert elég jól halad, némelyik egy hetet a sütő mögött képes tölteni először. :)
Szia az enyém egy házicica volt akit elszakítottak és megkaptam.Ő is 4 hónapos volt(mára már fél éves)Eleinte nagyon félt a hűtő mögé rejtőzött.betettük egy lyukakkal teli dobozba nehogy kiugorjon a kezemből nagyon remegett simogattam 1-2 napig.Játszottam vele és 4 nap alatt megkedvelt..:)Pár nap és rendbejön.
Jó nevelgetést.:)
köszönöm a válaszokat
igen ő is a sütö mögött volt ma is még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!