Ha neostomosan-nal felmosok akkor az csak elzavarja a bolhákat vagy meg is öli őket/a macskábólis csak kizavarja vagy elpusztulnak halefürdetem? +véleményt a szerről
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 16:37
1/3 anonim válasza:
A nesostomosan macskára toxikus hatással van, tehát tilos!
Legalábbisan közvetlenűl a cicára nem kerülhet.
Felmosni felmoshatsz vele, de lehetőleg úgy hogy helységenként, és miután felszáradt utána moss fel tiszta vízzel. A lényeg hogy a cica semmiképp ne érintkezzen vele. Amúgy pusztítja a bolhákat és annak petéit is.
2/3 anonim válasza:
Neostomosan kiirtja a bolhákat, de nem ajanlom, en megjártam vele nagyon csúnyán, és hallottam más történetet is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5962659-hol-..
Itt 7. válaszoló voltam, nem akarom újra leírni. Állatorvosnak egyébként nagyon jo készítményei vannak mind az állatban, mind az állat környezetében élő élősködők kiirtására, érdemes ilyen szereket töle vásárolni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az infót!A házban lévő bolháknak lőttek a macskának vettem Frontline cseppeket.
2014. aug. 13. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!