Ezek a macskák sintérhez, vagy laborba kerülnek, vagy elpusztulnak bezárva az alagsorba?
Szép napot! A mi panelunkban, Újpesten, kb. 5-7 felnőtt cica van kiskorától. Némelyiket sikerült ivartalanítani. Van egy idős hölgy, aki rendszeresen eteti őket - utolsó fillérein, és kora reggel- késő esti idejében, mert a lakók üldözik. A macskákat próbálják bezárni az alagsorba, ahol már 1-2 elődjük el is pusztult. Most megint hadjárat indult ellenük, és nem szeretnénk kivárni, míg a sintérek jönnek, vagy elpusztulnak, mert nem tudnak kimenekülni. Tud valaki segíteni, vagy tanácsot adni, kérem? Az idős hölgyet nagyon sajnálom, mert már a végén van a fent említett dolgok miatt! Válaszokat, sürgősen várjuk, köszönettel!
Sajnos nekem már sok bajom volt a mi házunk lakóival, úgyhogy a béke miatt kussolnom kell! Bocsi!Állatvédők nem válaszolnak!!!
+36-1-347-08-30
Hívd ezt a számot, tegyél névtelen bejelentést, illetve hogy a közösség fertőzésveszélynek van kitéve.
Előre is elnézést kérek!
"A macskákat próbálják bezárni az alagsorba, ahol már 1-2 elődjük el is pusztult."
Ezen annyira nevettem, hogy leestem a székről.
Amúgy sok sikert, remélem találsz nekik gazdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!