Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan érjem el, hogy fogyjana...

Hogyan érjem el, hogy fogyjanak a macskáim?

Figyelt kérdés
Két 1.5 éves cicám van, és eléggé kövérek főleg az egyik. Nem túl egészséges a szívüknek gondolom ha elhíznak nagyon, de ha meg kevesebbet adok nekik enni akkor félek, hogy elcsatangolnak ennivalóért!Mondjuk gondolom télen azért nem árt ha van rajtuk felesleg. Vagy máskor sem baj ha kicsit túl súlyosak?
2010. jan. 9. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 macskánk van. Előírt adagolás szerint IAMS száraztápot esznek, azóta gömb helyett macska fazonjuk van :D
2010. jan. 9. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Napi 500 gramm rolyal táp, és 2dl víz. Ez egy macska szükséglet , semmi egyéb. Orvos szerint.
2010. jan. 9. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:

előírt adagolás szerint adj nekik valami minőségi tápot.

Amíg le nem fogynak, addig adhatsz nekik elhízott macskáknak valót.

2010. jan. 9. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:

"Napi 500 gramm rolyal táp, és 2dl víz. Ez egy macska szükséglet , semmi egyéb. Orvos szerint."

500 gramm az fél kiló. A miénknek 5 deka az orvos szerint :))

2010. jan. 9. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem íróknak, jó minőségű light táp, az alutasakosakat és konzerveket meg felejtsd el. Ivartalanítva vannak?
2010. jan. 10. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Bizony, az nem lehet 500 gram, az enyém napi adagja prémium száraztápből 50 g, emellé kap még 40 g szószosat.
2010. jan. 10. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem is próbálkozz valami minőségi táppal. a legjobb a hill's (mindenféle tápot gyárt). aztán van a royal canin meg az eukanuba. esetleg a purina is jó. mindegyiknek van honlapja ott is nézz körbe ez mellett sok játék és máris soványabbak.
2010. jan. 10. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ehheehe, én írtam az 500grammot, bocsi, egy nullával több lett :D
2010. jan. 10. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Mnidegy, egy kis bögrényi royal. Enyim most diétára van fogva. De úgysem eszik többet, mert annyira nem imádja a royal-t. Az igazi húst jobban enné, de azt most nem kaphat. Az enyim az beteg mondjuk, kihány mindent, csak a royalt nem.
2010. jan. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!