Lehet, hogy a 3 hónapos kandúr jelöl?
Figyelt kérdés
A szőnyegen tett egy olyan mozdulatot, mintha pisilne, de igazából nem láttam, hogy pisilt-e. Viszont utána volt némi kellemetlen szag, de nem tartott sokáig. Kinti macska, néha hozzuk csak be a lakásba. Ivartalanítva lesz, de az állatorvos azt mondta, hogy várjunk még vele pár hónapot.2014. júl. 19. 14:13
1/5 anonim válasza:
Ooo. nem. Marmint, nem, 3 honapos kandur nem jelol.
2/5 anonim válasza:
Egy éves koruk körül kezdenek jelölgetni. És azt általában nem a klasszikus pisilős pózban, hanem farkukat felemelve, a pisit valami függőleges felületre spriccelve.
Az ivarérett kandúr pisije olyan penetráns büdös, hogy az nem "némi kellemetlen szag", hanem egyértelműen felismerhető.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Első macskám :)
2014. júl. 19. 17:37
4/5 anonim válasza:
Biztosan nem. Ez csak egy kis véletlen baleset volt. :)
5/5 anonim válasza:
Ennyi idősen nem hinném, hogy jelölne. Alapban is van a macskapisinek egy bizonyos ammóniás szaga, de a jelölős az valami eszméletlen büdös. Biztosan felismernéd. Valószínűleg azért pisilt be, mert megzavarta, hogy eddig kint volt, ahol bárhol elvégezhette a dolgát, bent meg ugye az alomba kellene, lehet elfelejtette. Az én cicám 6 hónaposan lett ivarérett, rá 2 hétre vittem megműttetni. Szerintem sem jó a korai ivartalanítás, mindenképp várj vele, főleg ha a te dokid is ezt javasolta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!