9 hónapos kandúr bepisil. Miért?
Klaudia42! Már amikor elhoztam 2 hónaposan, akkor tudta már az almot használni. Mint írtam, eddig sem történt baleset, nem volt ezzel probléma.
#2 Lakásban tartott cica, még nem volt kint a szabadban, pedig kiengedtem volna, de nem akart kimenni, még csak az erkélyre sem. Az ablakban szokott ülni és onnan bámészkodik kifelé vagy napozik. Stressz nem érte, vesegyulladása, húgyköve szerintem ilyen fiatalon nem alakulhatott ki nála és jelét sem mutatta. Étvágya rendes, játszik, futkározik, tisztálkodik. Az első bepisilése nagyon nagy mennyiségű volt, a matrac is átázott, mintha 1 nagy pohár vízzel lett volna leöntve. A második az egy kicsi folt, normális mennyiségűnek mondanám. Mindkétszer el akarta kaparni. A két esett között is használta az almot pisilésre és azóta is odajár, de félek, hogy megint be fog pisilni. Olvastam, hogy bosszúból is csinálhatja ezt, de erre sem találnék okot. Még arra gondoltam, hogy most ürültek ki teljesen a szervezetéből a hormonok és azért? Mikor meg lett műtve, mondta az állatorvos, hogy be fog pisilni az ébredés után, de ez nem következett be. Lehet, hogy most?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!