Eltűnt a 9 hónapos kandúr cicám. Több mint egy hete, már kerestem mindenhol, szomszédoknál is kérdezősködtem, de semmi. Szerintetek előkerül még, mennyi ideig szoktak kóborolni, mit csinálhatnék még, hogy előkerüljön?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 14:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem van még esély arra hogy előkerül! Nekem volt már hogy s cicám 3 hét után jött vissza.
2/6 anonim válasza:
Miért nem tartottad bent???Nem szeretem az ilyen kérdéseket. Mikor eltűnik a macska és jajj ,jajj mi lesz bezzeg arra nem képes ,hogy vigyázzon rá. Ivartalanitva van???
3/6 anonim válasza:
Utolsó, valószínűleg pont azért kódorgott el, mert nincs ivartalanítva. Ivartalan macskát nem visz messzire a vére.
Hogy vissza megy e nem lehet tudni. Mi nem látjuk a gép mögül, hogy azért nem ment haza, mert hajkurássza a csajokat, vagy esetleg azért, mert elütötték, megmérgezték, lelőtték stb.
4/6 anonim válasza:
Plakátolj a környéken, állatorvosoknál, ahol megengedik, tedd ki üzletekbe, boltokba. Keresd fel a helyi állatvédőket, menhelyet, ők is segítenek hirdetni. A helyi sintértelepre is bekerülhetett ahol a biztos halál vár rá. Ha van facebook-od, csinálj a fotójával egy kereső posztot. Ha előkerül akkor ivartalaníttasd és biztosíts neki szökésbiztos otthont.
5/6 anonim válasza:
bagzási idő van! Még visszajöhet!
6/6 anonim válasza:
Az én cicám, több mint 1 hónap után jött haza. Már lemondtunk róla,amikor a kaputól nyávogást hallottunk. Kinyitottuk a kaput és ott feküdt szegény,azonnal állatorvoshoz vittük,aki megállapította,hogy eltört a medence csontja. Mikor ebből felépült elvittem ivartalaníttatni. Semmivel nem lett jobb a helyzet,ugyan úgy elcsavargott aztán is,ez lett a veszte szegénynek. A jelenlegi cicámat 5 hónaposan vittem ivartalaníttatni, azt állatorvos azt mondta,hogy 6 hónapos kora előtt kell végre hajtani a műtétet,idősebb korában már felesleges pénzkidobás,mivel fél éves kora után ivarérett és hajtja a vére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!