Milyen oltást szeretnél neki konkrétan? Chip esetleg? Kombinált, veszettség , felv, fip, fiv? Konkrétan írd le légyszi!! És mennyi idős a cica? Az oltások ára párszáz ft-vel eltérő csak, bárhová is viszed!
2014. júl. 18. 18:47
2/9 A kérdező kommentje:
hát, 7 hetes, őszintén szólva, egy kombinált kellene neki, nem?
2014. júl. 18. 19:07
3/9 A kérdező kommentje:
*őszintén szólva nem tudom
2014. júl. 18. 19:08
4/9 Tenna válasza:
MÉG NINCSEN 2 HÓNAPOS?! Az anyja mellet a helye! Noh de ha oltatni vinnéd, menj el a dokihoz és érdeklődd meg mi kell neki, ő mit javasol :) Nem olcsó dolog a kombinált oltás 5-6000 ft, és az első alkalom után 2 héttel meg kell ismételni! Valamint a féreghajtást is kezdd el! A tabletta 300 ft körül lehet max. Még annyit, hogy a veszettség elleni ugyan ilyen, azzal eggyütt kombóban 8000-9000 ft-be szokták ajánlani! De erről tájékozódj egy állatorvosnál, azt hogy ezt megkérdezed, nem kell fizetned semmit, ez teljesen ingyenes. Én pontosan nem tudom, de ha olyan, akkor kiírom az alapvető dolgokat :) reggelre konstantálok a Dr.-úrral itt a mi városunkban, és leírom :) az úgy neked megfelelne? :)
2014. júl. 18. 19:17
5/9 A kérdező kommentje:
Árva a kiscica, 2 hetesen találtam, én vagyok az anyja :)) Nagyon megköszönném, tényleg! :)
2014. júl. 18. 19:26
6/9 Tenna válasza:
Leírom akkor! És sajnálom a nagybetűt. Ez esetben sok sok szerencsét és boldogságot a cicushoz :) 1-2 óra körülre tudtam kérni időpontot :/ Szóval legkésőbb 3 órára itt lesz minden leírva, de ha ma este ráér, akkor kijön házhoz, és megérdeklődöm :)
2014. júl. 18. 19:37
7/9 anonim válasza:
Én 8 hetesen hoztam el és rá pár napra vittem is dokihoz. Először féregtelenítette, majd rá egy hétre kapta meg az első kombináltat (veszettség elleni nélkül, mert szobacica) ez 8500 volt és rá egy hónapra talán a másodikat. Az is úgyszintén annyiba került, viszont az én orvosom nagyon alapos mindig fél-háromnegyed órát bent voltunk, mert mindenét átvizsgálta és tanácsokat adott. Hozzátenném, hogy ez Pesten volt.
2014. júl. 18. 23:16
8/9 Tenna válasza:
Kölyökmacskák számára ajánlott oltások
Kombinált oltás (macskanátha, panleukopénia, chlamydiosis ellen), leukózis, Micosporum bőrgomba és a fertőző hashártya-gyulladás (FIP) elleni oltás. Ezek azok az oltások mejek ajánlottak, ha benti cica és nincsen társa, akkor a felv,fip,fiv oltások nem kellenek, de a leukózis ellen is ajánlott!!! Valamint a kombináltat, veszettség ellen nem kötelező ha benti. Féreghajtás: első beadás után 2 héttel, majd1 hónappal utána, majd 6 havonta ha benti. Ha kinti negyedévente. Az állatot teljesen megvizsgálják, a gazdit kikérdezik ilyenkor mit tapasztalt :) a kombinált oltást 2-5 héten belül meg kell ismételni, majd évente. Remélem segítettem! A kombinált oltás ára 7000-9000 ig terjed az Állatorvosi Kamara alap ár megadásása 8000 ft, ezt csökkentheti, vagy növelheti egy-egy állatorvos. Érdemes több dokihoz elmenni! Ha egy doki nem szimpatikus, hagyni kell a francba. Új doki után érdemes nézni. Nálunk egy doki a kutya veszettség elleni oltását is elrontotta mert szart rá hogy hogy adja be... Szóval ez lényeges!!! A féreghajtó 300 ft- körüli lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!